Η Χριστίνα Τσάφου για το διαζύγιο της: «Ξαφνικά βρίσκεσαι σε ένα σπίτι μόνος»

Χριστίνα Τσάφου

"Με το που χώρισα έπεσαν όλα μαζί και έγιναν πολλά πράγματα" παραδέχθηκε η Χριστίνα Τσάφου.

Την Χριστίνα Τσάφου φιλοξένησε η Μπέττυ Μαγγίρα στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» με αφορμή τη συμμετοχή στη νέα κωμική καθημερινή σειρά του OPEN. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για το διαζύγιο με τον σύζυγο της και την σχέση που έχει αναπτύξει με τον γιο της.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χριστίνα Τσάφου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν ξέρεις πόσο πληγώνεται ένα παιδί με το διαζύγιο των γονιών του. Εμάς πληγώθηκε πολύ. Πολύ. Εγώ δεν πληγώθηκα γιατί έπρεπε να γίνει. Ήμασταν μαζί 24 χρόνια . Δυσκολεύτηκα να το ξεπεράσω γιατί ήταν μια ζωή… Ήταν οι συνήθειες, οι κοινοί φίλοι, οι οικογενειακές παρέες , όλα αυτά… Μέχρι να βρεις την ισορροπία σου, να φτιάξεις την καινούργια σου ζωή με έναν τρόπο, όταν έχεις τόσα χρόνια άλλου είδους ζωή και σχέσεις με άλλους ανθρώπους είναι δύσκολο».

«Παλεύεις γενικά μόνος σου. Ξαφνικά βρίσκεσαι σε ένα σπίτι μόνος και λες, «όλα εξαρτώνται από μένα αυτή τη στιγμή! Τα πάντα». Θέλει δύναμη. Είχα να αντιμετωπίσω τους γονείς μου που είχαν καταπέσει με πολύ σοβαρά προβλήματα, το παιδί μου που έπρεπε να ξεκινήσει και να δει τι θα κάνει, φανταριλίκια, πράγματα, όλα. Ήμουν μόνη μου… Μόνη μου… Και νιώθω πολύ περήφανη γιατί τα κατάφερα».

«Με το που χώρισα έπεσαν όλα μαζί και έγιναν πολλά πράγματα. Ευτυχώς που δούλευα και πολύ γιατί λειτούργησε σαν ψυχοθεραπεία και βοήθησε οικονομικά» συμπλήρωσε η Χριστίνα Τσάφου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.