Η Χριστίνα Λαμπίρη μιλάει για τα νούμερα της Ελεονώρας Μελέτη

Τι λέει για τη δική της εκπομπή, για την Ελένη Μενεγάκη και για την Νικολέττα Ράλλη;

Καλεσμένη στο Πρωινό ΑΝΤ1 από την έναρξη της εκπομπής ήταν σήμερα η Χριστίνα Λαμπίρη. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι παρουσιαστές της εκπομπής της έκαναν αρκετές ερωτήσεις για την τηλεόραση και ειδικότερα για τη μεσημεριανή ζώνη. 

«Η εκπομπή, υπάρχουν στιγμές που μου λείπει πάρα πολύ. Όταν κάνεις εννέα χρόνια ένα συγκεκριμένο πράγμα και μόνο τη συνήθεια να σκεφτείς, φτάνει. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο…», είπε η Χριστίνα Λαμπίρη σχετικά με το αν της λείπει η εκπομπή, αλλά διευκρίνησε πως δεν της λείπει καθόλου το άγχος και η αγωνία για την τηλεθέαση. Όσο για το ενδεχόμενο να συνεχιζόταν η μεσημεριανή εκπομπή της, είπε χαρακτηριστικά: «Εάν στην εκπομπή δε γινόντουσαν αλλαγές που εγώ πίστευα, θα περνάγαμε πάρα πολύ δύσκολα»!

Η παρουσιάστρια, συγκρίνοντας τα νούμερα της εκπομπής της με αυτά της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη είπε:
«Σαφέστατα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα (για την Ελεονώρα). Δεν το συζητώ. Η Ελένη Μενεγάκη έχει ξεκινήσει από το Σεπτέμβριο, έχει μια χτισμένη εκπομπή με φόρα φοβερή. Τι να πεις τώρα; Είναι ένα άλλο προιόν. Τα νούμερα της Ελεονώρας είναι θεαματικά.

Την ίδια ώρα, σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ, η Χριστίνα Λαμπίρη λέει για την Νικολέττα Ράλλη:
«Ήθελα πάρα πολύ να συνεχιστεί η εκπομπή και για τους συναδέλφους που δούλευαν γι' αυτή. Δυστυχώς στην εποχή που ζούμε δεν μπορούμε να σχεδιάζουμε τίποτα. Πιστεύω ότι δεν είναι σωστό να κρίνουμε τη Νικολέττα, καθώς ο χρόνος στην παρουσίαση μιας τόσο απαιτητικής εκπομπής ήταν λίγος για εκείνη. Μην ξεχνάμε και τον αστάθμητο παράγοντα «Μενεγάκη» που βρέθηκε απέναντί της. Η Νικολέττα είναι ένα κορίτσι χωρίς προηγούμενη τηλεοπτική εμπειρία σε τέτοιο προϊόν και σε μια ζώνη που προϋπήρχε, κλήθηκε να αντιμετωπίσει και την Ελένη Μενεγάκη. Ίσως τα πράγματα να ήταν καλύτερα για εκείνη αν η εκπομπή συνεχιζόταν και του χρόνου και είχε προλάβει να «χτιστεί».

Πως σχολιάζει τις δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη για τις μεσημεριανές εκπομπές…
«Ποτέ δεν αισθάνθηκα ότι έκανα κάτι τόσο hardcore που θα ενοχλούσε την Ελένη. Μάλλον έχουμε παρεξηγήσει την έννοια του μεσημεριανού. Κατά τη γνώμη μου, τύπου μεσημεριανού ήταν και η Πρωινή Μελέτη και η εκπομπή της Ελένης και κατά ένα μεγάλο ποσοστό και το Πρωινό mou… Τώρα που το ξανασκέφτομαι, μάλλον το Super Star ήταν πρωινάδικο.

Δείτε το απόσπασμα από το Πρωινό ΑΝΤ1:

Διαβάστε ακόμα:

Χριστίνα Λαμπίρη: «Το κομμάτι της ματαιοδοξίας που μου αντιστοιχεί το έλαβα και με το παραπάνω…»

Η Χριστίνα Λαμπίρη επέστρεψε στη μεσημεριανή ζώνη!