Η Χριστίνα Κεφαλά ξεκαθαρίζει για την επική δήλωση για τα «όπλα» της

Χριστίνα Κεφαλά

Δείτε όλα όσα είπε η Χριστίνα Κεφαλά για το Survivor.

Τις πρώτες της δηλώσεις, μετά την αποχώρησή της από το Survivor, έκανε στην εκπομπή «Love it» η Χριστίνα Κεφαλά, η οποία μίλησε για τους συμπαίκτες της, τις ίντριγκες, αλλά και για τη δήλωση που είχε κάνει για τα… όπλα της.

«Είμαι λίγο στεναχωρημένη που αποχώρησα. Μετά την ένωση που ήρθα κοντά με τον Τριαντάφυλλο και τη Μαριάνθη, τα παιδιά απομακρύνθηκαν. Ο Τζέιμς δεν θα τους έλεγε ποτέ πάμε να ψηφίσουμε τη Χριστίνα, θα το πήγαινε διπλωματικά. Δεν υπήρχε αρκετός χώρος στην καλύβα επειδή είχαν απλωθεί πολύ κι έτσι πήγα και κοιμήθηκα με τον Τριαντάφυλλο. Ο Σάκης ήθελε να τα ρίξει σε μένα, για να φανεί ότι εγώ έχω το πρόβλημα. Δεν κατηγόρησα τον Νίκο για τον τραυματισμό μου, ότι το έκανε επίτηδες. Με πείραξε που όταν γύρισα από το νοσοκομείο ο Νίκος δεν μου ζήτησε συγγνώμη. Γύρισα κι έλεγαν… γύρισε κι αυτή. Δεν τους άκουσα να τα λένε αυτά, αλλά αυτό εισέπραξα», είπε αρχικά η Χριστίνα Κεφαλά.

Η Χριστίνα Κεφαλά πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ο Τζέιμς με κατέβασε δύο φορές από τη βάρκα και μου το χτύπαγε σε δύο συμβούλια. Ο Γιώργος κάτι είχε πει στα παιδιά, είχε έρθει διαβασμένος. Όταν είπα στην Άννα Μαρία ότι δημιουργεί προβλήματα ο Γιώργος μου είπε εσύ μη μιλάς, είσαι καινούργια. Ο Σάκης με τον Νίκο ήρθαν μούρη με μούρη. Δεν παίρνω όρκο, αλλά νομίζω ότι τον Νίκο τον προκάλεσε ο Σάκης. Ο Σάκης δεν είναι και το πιο  ήρεμο παιδί. Ο Σάκης έλεγε ότι δεν είχε κάτι μαζί μου, δεν ξέρω πόσο μπορώ να τον εμπιστευτώ. Είναι λίγο για τη λεζάντα και το φαίνεσθαι, μπορεί να εκμεταλλευόταν καταστάσεις για να φανεί».

«Ο Σάκης το έχει βάλει στόχο να φτάσει στον τελικό, είναι χειριστικός. Ο Νίκος επηρεαζόταν από τον Τζέιμς και την Άννα Μαρία, ο Τζέιμς έχει το μυαλό και ο Νίκος τα πόδια. Ο Τζέιμς σκέφτεται και ο Νίκος υλοποιεί. Ο Αλέξης είναι πολύ έξυπνος, πολύ χειριστικός και διπλωμάτης. Έχει ταλέντο σε όλα. Ο Αλέξης έχει εμμονή με τον Τζέιμς, ανταγωνίζονται στην εξυπνάδα τους. Το σχόλιο για τα “όπλα” μου το έκανα για πλάκα. Δεν ήθελα να προσβάλλω τις συμπαίκτριές μου. Η Καρολίνα μιλούσε άσχημα για τη Μαριάνθη, όταν έφυγε η κάμερα είπε αυτή τη λέξη», τόνισε επίσης η Χριστίνα Κεφαλά.