Η Χριστίνα Αλούπη για την περίοδο της εγκυμοσύνης της – «Είχα φοβερούς πόνους, ένιωθα ότι με σφάζουν»

Χριστίνα Αλούπη

Δείτε όλα όσα είπε η Χριστίνα Αλούπη.

Στην εκπομπή “Love it” και την Μάρτζυ Λαζάρου έδωσε συνέντευξη η Χριστίνα Αλούπη, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον σύζυγό της και τη γέννηση των παιδιών της.

«Μπήκαμε σε οικειοθελή καραντίνα για 4.5 μήνες στην Αμερική. Με τον Κώστα γνωριστήκαμε εντελώς τυχαία στο Λος Άντζελες. Ήξερα ότι ο Κώστας θα είναι μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου και αποδείχτηκε μεγαλύτερο. Το παιδί ήταν κάτι που θέλαμε πολύ. Κάποια στιγμή ένιωσα το καμπανάκι να χτυπάει. Όταν έκανα το τεστ ούρλιαζα στον Κωνσταντίνο “ξύπνα, είναι θετικό”.

Είχα όλα τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης, είχα φοβερούς πόνους στο στομάχι, ένιωθα ότι με σφάζουν. Στην εγκυμοσύνη έτρωγα συνέχεια υδατάνθρακες, πήρα 27 κιλά. Έχασα αμέσως τα κιλά της εγκυμοσύνης, έκανα δύο φορές την εβδομάδα γυμναστική. Τα πρώτα βράδια με το μωρό δεν κοιμόμουν καθόλου, καθόμουν και το κοιτούσα. Η εγκυμοσύνη στο δεύτερο παιδί ήταν ακόμα χειρότερη. Δυσκολεύτηκα πολύ, ο Ανδρέας ήταν 1,5 χρονών και έπρεπε να τον κυνηγάω όλη την ώρα.

Και στη δεύτερη εγκυμοσύνη πήρα 27 κιλά. Όταν γεννήθηκε το μωρό άλλαξαν οι ισορροπίες στο σπίτι, υπήρχε εκνευρισμός στο σπίτι λόγω κούρασης. Ξενυχτούσαμε πάλι, 1,5 χρόνο δεν είχαμε κοιμηθεί. Υπάρχει περίπτωση να έρθουμε μόνιμα στην Ελλάδα, είναι χάλια τα πράγματα στην Αμερική», είπε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Αλούπη.