«Η χειρότερη στιγμή στη Eurovision ήταν με το S.A.G.A.P.O.»

"Είχα πάρει την Νάντια Κοντογεώργη τηλέφωνο, γιατί μου αρέσει πάρα πολύ η εκπομπή της και της είπα ότι θέλω να πάω στην εκπομπή της", αποκαλύπτει η Μπέσσυ Αργυράκη.

Η Μπέσσυ Αργυράκη απάντησε σε όλες τις Pop Up ερωτήσεις της Φωτεινής Πετρογιάννη, εκτός από μία: αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο με το οποίο δεν θα ήθελε να ξαναμιλήσει. Μερικές από τις απαντήσεις που έδωσε στις υπόλοιπες ερωτήσεις, ωστόσο, έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

«Η χειρότερη στιγμή στη Eurovision ήταν με το S.A.G.A.P.O.», πιστεύει η Μπέσσυ Αργυράκη και στη συνέχεια αποκαλύπτει ένα περιστατικό με τον Σταμάτη Κόκοτα:

«Θα ήθελα να τα ξαναβρώ με τον Σταμάτη Κόκοτα. Δούλευα τότε μαζί του στα Δειλινά, έκανα show που άλλαζα συνέχεια κι έπρεπε το καμαρίνι μου να είναι ακριβώς από πίσω από τη σκηνή. Πηγαίνοντας τότε στην Ιαπωνία, γυρίζω πίσω και βλέπω μέσα τα ρούχα του Κόκοτα. Λέω παιδιά γιατί το κάνατε αυτό; Μου λένε θα πρέπει να πηγαίνετε στο άλλο καμαρίνι, γιατί ο κύριος Κόκοτας δεν μπορεί να έρχεται από το άλλο καμαρίνι. Μιλάμε τώρα ίσως και 10 μέτρα παρακάτω το καμαρίνι.

Πήγα και του μίλησα και του είπα γιατί το κάνεις αυτό, εγώ αλλάζω και παίζει με τα δευτερόλεπτα η αλλαγή μου. Κάπως έτσι ψυχρανθήκαμε γι’ αυτό το πράγμα και με στενοχώρησε. Επανήλθα στο καμαρίνι όταν του το ζήτησα».

«Είχα πάρει την Νάντια Κοντογεώργη τηλέφωνο, γιατί μου αρέσει πάρα πολύ η εκπομπή της και της είπα ότι θέλω να πάω στην εκπομπή της», παραδέχεται με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Μπέσσυ Αργυράκη.