Η Αυλή των Χρωμάτων: «Η Αντιστάρ» και οι Gadjo DiIlo

Η αυλή των χρωμάτων

Την Πέμπτη 25 Ιουλίου, στις 8 το βράδυ, στην ΕΡΤ2...

«Η Αυλή των Χρωμάτων» με την Αθηνά Καμπάκογλου, κλείνει τη φετινή τηλεοπτική σεζόν με την “Αντιστάρ” και τους αγαπημένους Gadjo DiIlo!

Η μυθιστορηματική βιογραφία της Κάκιας Κοντοπούλου,  το πρώτο βιβλίο, που έγραψε με περισσή αγάπη ο δημοσιογράφος Γιάννης Βίτσας, μόλις κυκλοφόρησε και μια πολυκύμαντη ζωή γεμάτη ανατροπές έρχεται στο προσκήνιο! Μια παλιά θεατρίνα η οποία διέπρεψε στη σκηνή του μουσικού θεάτρου πριν μερικές δεκαετίες, αφηγείται την αντισυμβατική και αντιφατική πορεία της, γεμάτη λάμψη,δυσκολίες, πλούτο, απώλειες,φόβους…

Στην παρέα μας η ξακουστή μαγείρισσα της Πόλης Μαρία Εκμεκτσίογλου, η αγαπητή δημοσιογράφος Χριστίνα Λαμπίρη, ο ολυμπιονίκης Γιώργος Χειμωνέτος και ο ηθοποιός Φώτης Σπύρου.

Οι «Gadjo Dillo» με σαφής επιρροές από το τσιγγάνικο πνεύμα, απογειώνουν με τις gipsy jazz και swing διασκευές παλιών τραγουδιών και μας ταξιδεύουν μέσα στο χρόνο με τις “πολύτιμες” διασκευές τους. Φέτος γιορτάζουν τα 10 χρόνια τους στη μουσική σκηνή της χώρας και μας χαρίζουν νέες  ακυκλοφόρητες δημιουργίες, οι οποίες είναι βέβαιο ότι θα “σημαδέψουν” το φετινό καλοκαίρι!

Το νοσταλγικό κλίμα, με τις ωραίες ιστορίες και τις υπέροχες μουσικές συμπληρώνουν οι χορευτές μας, με τις ευρηματικές χορογραφίες τους συμβάλλουν τα μάλα για να δημιουργηθεί μια ξεχωριστή και νοσταλγική “Αυλή των Χρωμάτων”!

Παίζουν μουσική οι Gadjo DiIlo :

Σωτήρης Πομόνης κιθάρα

Κώστας Μητρόπουλος κιθάρα

Ηλιάνα Τσαπατσάρη τραγούδι

Σέργιος Χρυσοβιτσάνος Βιολί

Γιώργος Ρούλος κοντραμπάσο

Γιώργος Τσιατσούλης ακορντεόν

Χορεύουν :

Μαριάντζελα Σαλίχου και Αλέξ Παλαμήδης

Έλενα Ευαγγελία Σκλαβούνου και Δήμος Παρτάλης