Η Αθηναϊς Νέγκα στο «Βράδυ»!

Ποιοι άλλοι θα βρεθούν στο πλατό του Πέτρου Κωστόπουλου;

Ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι εδώ και πυροδοτεί τη late night ζώνη, κλείνοντας με τον πιο εκρηκτικό τρόπο την ημέρα μας. Μαζί του, πρόσωπα που είναι έτοιμα να «τσαλακωθούν» και να τα αποκαλύψουν όλα, στο πιο αιρετικό talk show της μικρής οθόνης.

Αυτή την Τετάρτη, 16 Μαρτίου στις 23:10, στο πλατό της εκπομπής, έρχεται ο Δήμος Βερύκιος και… λύνει τις «διαφορές» του με τον Πέτρο! Ο δημοσιογράφος αποκαλύπτει τις πηγές των αποκλειστικών του θεμάτων, μιλάει για άγνωστα περιστατικά που έχει ζήσει κατά τη θητεία του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και «αναδεικνύει» τον καλύτερο υπουργό Άμυνας.

H Αθηναΐς Νέγκα «φωτογραφίζει» τους άνδρες της νέας εποχής κι εξηγεί τους λόγους που είναι μόνη της.

Η Νίκη Βακάλη, η πρωταγωνίστρια της ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Ένας άλλος κόσμος», στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση, εντυπωσιάζει με τη φρεσκάδα και την ομορφιά της και μιλάει για τις αλλαγές στην καθημερινότητά της από τη στιγμή που βγήκε η ταινία.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος έρχεται στο πλατό τής εκπομπής και αναφέρεται στην «περιπέτειά» του με την πολιτική αλλά και στον πανικό που προκαλεί με τις αναρτήσεις του στα social media.

Ζωντανά στο στούντιο της εκπομπής, το συγκρότημα «48 Ώρες» φτιάχνει το σάουντρακ της βραδιάς, ενώ τον δικό του ρυθμό δίνει το κοινό.