Η Αθηνά Μαξίμου μιλά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο Αιμίλιος Χειλάκης

Αθηνά Μαξίμου

"Φοβήθηκα πάρα πολύ και ο Αιμίλιος. Το βράδυ πριν την εγχείρηση είχαμε πέσει στο..."

Πριν από μερικές μέρες, ο Αιμίλιος Χειλάκης εξομολογήθηκε πρώτη φορά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, όταν οι γιατροί εντόπισαν έναν όγκο στη βάση του κρανίου του. Ο ηθοποιός συγκλόνισε αποκαλύπτοντας: «Στα 41 μου χρόνια έκανε μια πάρα πολύ σοβαρή εγχείρηση. Είχα έναν όγκο στη βάση του κρανίου». Η σύζυγός του, Αθηνά Μαξίμου, μιλά σήμερα για εκείνη την περιπέτεια, στο Πρωινό και τον Άρη Καβατζίκη:

«Δεν το έχω διαγράψει και δεν διαγράφονται αυτά τα πράγματα. Όταν συμβαίνει κάτι σοβαρό στην υγεία μας, πρέπει να παίρνουμε πολλές γνώμες, γιατί στη δική μας περίπτωση αυτό μας έσωσε. Αν είχαμε ακούσει τις γνώμες των πρώτων γιατρών που πήγαμε, ίσως η ζωή μας αυτή τη στιγμή να ήταν εντελώς διαφορετική από αυτό που είναι σήμερα.

Φοβήθηκα πάρα πολύ και ο Αιμίλιος. Το βράδυ πριν την εγχείρηση είχαμε πέσει στο κρεβάτι, είχαμε το σκυλάκι μας, το οποίο όλο το βράδυ ήταν όρθιο πάνω στο κρεβάτι μας σαν φάντασμα. Όταν είσαι έξω από το χειρουργείο και περιμένεις, είναι σαν να μην περνάει ο χρόνος. Ήταν αρκετές οι ώρες, η αναμονή ήταν άγρια.

Σε δύο μέρες βγήκε ο Αιμίλιος από το νοσοκομείο και επιστρέψαμε στην κανονικότητά μας. Δεν φαινόταν τίποτα απέξω γιατί όλο ήταν εσωτερικό».

Αιμίλιος Χειλάκης: «Είχα όγκο στη βάση του κρανίου»!