Η ατάκα της Κατερίνας Διδασκάλου για τις ιερόδουλες που προβλημάτισε τη Ναταλία Γερμανού

Κατερίνα Διδασκάλου

"Όλες εμάς τις υπόλοιπες, νομίζω ότι μας έχουν απαλλάξει από πολλή βία. Αυτές οι γυναίκες απορροφούν βία. Σκέψου πόσοι άντρες πάνε εκεί και ξεσπούν. Αν δεν υπήρχαν κι αυτές";

Σε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη που έδωσε στον Κώστα Τσουρό και την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», η Κατερίνα Διδασκάλου μίλησε για πολλά. Μια αναφορά της στις ιερόδουλες, ωστόσο, συζητήθηκε λιγάκι παραπάνω στην εκπομπή.

«Αν ερχόταν μια πόρνη να μείνει από πάνω, δε νομίζω να είχα πρόβλημα. Εγώ αυτές τις κυρίες τις έχω σε μεγάλη εκτίμηση. Οι γυναίκες οι οποίες έχουν διαλέξει αυτό το επάγγελμα, εγώ τις θεωρώ πολύ γενναίες, δεν είναι απλό. Όλες εμάς τις υπόλοιπες, νομίζω ότι μας έχουν προφυλάξει από πάρα πολλά πράγματα και μας έχουν απαλλάξει από πολλή βία. Θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη. Αυτές οι γυναίκες απορροφούν βία. Σκέψου πόσοι άντρες πάνε εκεί και ξεσπούν. Αν δεν υπήρχαν κι αυτές; Σίγουρα δεν θα αντιδρούσαν άσχημα αν ο γιος μου πήγαινε σε μία ιερόδουλη, αλλά ξέρω ότι το αγόρι μου είχε από πολύ μικρός το κορίτσι του», είπε η Κατερίνα Διδασκάλου.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, η Ναταλία Γερμανού ανέφερε: «Δεν ξέρω αν συμφωνώ με αυτό. Δε νομίζω ότι ο ρόλος των γυναικών αυτών είναι να απορροφούν τη βία ή να πληρώνονται για να πηγαίνουν εκεί και να εκτονώνονται τα αρσενικά. Να τις χτυπούν για να κοιμούνται οι σύζυγοί τους ήσυχες».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…