Η Ασημίνα Ιγγλέζου «καρφώνει» το Survivor: «Πολιτισμός πια, καλύβες, έρωτες, τηλέφωνα»

Ασημίνα Ιγγλέζου

"Τελικά, δεν το βρίσκεις εδώ στην Αθήνα, πας στο Survivor στην άλλη άκρη της Γης και ερωτεύεσαι" σχολίασε η Ασημίνα Ιγγλέζου για το Survivor All Star.

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Ασημίνα Ιγγλέζου. Την πρώην παίκτρια του Survivor εντόπισαν οι ρεπόρτερς σε βραδινή της έξοδο και της ζήτησαν να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις στον All Star κύκλο του reality επιβίωσης.

«Πολιτισμός στο Survivor πια, καλύβες, βίλες, τηλέφωνα, έρωτες. Τελικά, δεν το βρίσκεις εδώ στην Αθήνα, πας στο Survivor στην άλλη άκρη της Γης και ερωτεύεσαι» ανέφερε χαριτολογώντας η Ασημία Ιγγλέζου για το reality show του ΣΚΑΪ.

«Κι εγώ να έβρισκα ένα κινητό σε εκείνη την παραλία και με τις συνθήκες που ζεις, σίγουρα θα έκανα την παρασπονδία μου. Στο να κάνεις ό,τι μπορείς για να επιβιώσεις είναι και το να κλέψεις τροφή και να πάρεις κινητό» συμπληρώνει η Ασημίνα Ιγγλέζου, μετά και την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα από το παιχνίδι.

Πώς σχολιάζει το τρυφερό ειδύλλιο που αναπτύχθηκε στον Άγιο Δομίνικο μεταξύ της Καρολίνας και του Μάριου Πρίαμου;

«Δεν την στήριξε πολύ ο Μάριος. Όταν έσκασε όλο αυτό, τον είδα να είναι λίγο απ’ έξω, απόμακρο. Και η Καρολίνα έπρεπε να προστατεύσει λίγο μόνη της τον εαυτό της» τόνισε η Ασημίνα Ιγγλέζου.

Στο σχολιαστικό κομμάτι της εκπομπής, που ακολούθησε, ο Δημήτρης Μακαλιάς επισήμανε: «Δεν είναι έτσι. Για να επιβιώσουμε κάπου δεν θα γίνουμε ζώα. Υπάρχουν κάποιοι κανόνες στο παιχνίδι. Φάε ό,τι σου δίνει η φύση αλλά το να πας να κλέψεις ή το να πάρεις κινητό είναι απάτη. Χαλάς το παιχνίδι».