Η Ασημίνα Χατζηανδρέου «πυροβολεί» τον Άρη Σοϊλέδη: «Τα έμαθα όλα, δεν περίμενα να φερθεί έτσι στη Μαρία»

Ασημίνα Χατζηανδρέου

"Ο Άρης έχει ακόμα φωτογραφία του από το Survivor καρφιτσωμένη στο Instagram, ενώ δεν τον έχουν καλέσει δύο χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι δεν προχωράει η ζωή σου".

Την Ασημίνα Χατζηανδρέου υποδέχθηκε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της το μεσημέρι της Τρίτης (14/5). Η πρώην παίκτρια του Survivor, που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα από το reality επιβίωσης, μίλησε για την εμπειρία της από τον Άγιο Δομίνικο, ενώ ξεκαθαρίζει τη θέση της απέναντι στον Άρη Σοϊλέδη, τον Ατζούν Ιλιτζαλί αλλά και πρώην συμπαίκτες της που την κατέκριναν όλο αυτό το διάστημα.

«Έσπασε η κεφαλή της κερκίδας, το σημείο που κουνάει το χέρι. Έγινε στη βάρκα, εκτός αγωνιστικού χώρου και όσο περνούσε η ώρα δεν μπορούσα να το κουνήσω καθόλου. Η αλήθεια είναι ότι στη μονομαχία δεν πήγα για να παραμείνω. Με το που είδα τα μηνύματα των δικών μου ανθρώπων και συγκεκριμένα της γιαγιάς μου… λύγισα», παραδέχεται η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Μπήκα για να κερδίσω και στην αρχή πήγαινα πάρα πολύ δυνατά αγωνιστικά. Κατάλαβα ότι έβγαινα πολύ κακή στον κόσμο και είπα πολλές φορές στην παραγωγή ότι θέλω να αποχωρήσω», τόνισε η πρώην παίκτρια του Survivor.

«Τι να πω τώρα για αυτούς τους ανθρώπους; Θα ήθελαν πολύ να είναι στη θέση μου και στο παιχνίδι, σίγουρα όχι στη θέση μου ως τραυματισμένοι. Η παραγωγή μας πήρε τηλέφωνο για να ξαναπάμε. Απ’ ό,τι έχω μάθει αρκετοί παίκτες πήραν και παρακαλούσαν για να ξαναμπούν, ένας από αυτούς ήταν και ο Τάκης Καραγκούνιας», απαντά η Ασημίνα Χατζηανδρέου για τα σχόλια που έγιναν από πρώην συμπαίκτες της.

«Ο Άρης Σοϊλέδης, απ’ ό,τι μου μετέφερε και ο σύντροφός μου, είχε αναφερθεί μαζί με τον Γιώργο Ταλάντσεβ ότι δεν μας άξιζε να ξαναπάμε στο Survivor. Τους στοιχίζει που δεν ξαναμπήκαν εκείνοι στο παιχνίδι. Ο Άρης έχει ακόμα καρφιτσωμένη μία φωτογραφία του από το Survivor στο Instagram, ενώ δεν τον έχουν καλέσει δύο χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι η ζωή σου δεν προχωράει, ότι θέλεις να μένεις υπό τη σκιά ενός παιχνιδιού», σχολιάζει σε άλλο σημείο η παίκτρια.

«Η Μαρία Αντωνά ήταν από τους πρώτους που μίλησα όταν βγήκα. Είδα τα πάντα και γι’ αυτό έκανα unfollow τον Άρη. Δεν περίμενα ποτέ να της φερθεί έτσι, εκείνη μιλούσε για τον Άρη συνέχεια μέσα στο Survivor. Κατάλαβα και έμαθα πολλά, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν αξίζει», κατέληξε στο σχόλιό της η Ασημίνα Χατζηανδρέου.