Η Άση Μπήλιου προβλέπει τον νικητή στις Αμερικανικές Εκλογές

Άση Μπήλιου

Ποιος υποψήφιος θα πάρει το προβάδισμα στις Αμερικανικές Εκλογές, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου;

Οι Αμερικανικές Εκλογές είναι εδώ και η Άση Μπήλιου προβλέπει τον νικητή. Η αλήθεια είναι, σύμφωνα με όσα είπε η δημοφιλής αστρολόγος Στη Φωλιά των Κου Κου, πως το αποτέλεσμα δεν θα είναι εύκολη υπόθεση.

«Νομίζω ότι δεν θα ξέρουμε αύριο το πρωί ποιος από τους δύο θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος. Σήμερα έχουμε τη στάση του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού. Αυτή η συνθήκη είναι της απόλυτης σύγχυσης και αν βάλεις και τη συνθήκη του ανάδρομου Άρη, είναι του απόλυτου χάους. Ούτε οι ίδιοι δεν θα ξέρουν ποιος θα βγει.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι Δίδυμος με ωροσκόπο Λέων και έρχεται αντιμέτωπος με τον Τζον Μπάιντεν που είναι Σκορπιός. Το 2016 ήταν πάλι με έναν Σκορπιό, τη Χίλαρι και την πάτησε κάτω. Η αλήθεια είναι ότι η Χίλαρι είχε πάρει 3 εκ. ψήφους παραπάνω από αυτόν, αλλά είναι Αμερική, δεν αποφασίζει ο λαός αλλά οι εκλέκτορες.

Πιστεύω ότι θα υπάρχει τόσο μεγάλη σύγχυση. Νομίζω ότι ο Τζον θα πάρει κάποιους ψήφους παραπάνω, αλλά λέει κάτι αυτό; Θα έχουμε μέρες μπροστά μας για να δούμε ποιος θα νικήσει», ανέφερε η Άση Μπήλιου.