Η Άριελ Κωνσταντινίδη θυμάται ιστορίες από τη σειρά «Η Μαρία η άσχημη»

Άριελ Κωνσταντινίδη

Δείτε όλα όσα είπε η Άριελ Κωνσταντινίδη.

Η Άριελ Κωνσταντινίδη μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και συγκεκριμένα στη στήλη “Vintage Stories”, όπου διηγήθηκε ιστορίες από τη σειρά «Η Μαρία η άσχημη».

«Η “Μαρία η άσχημη” βασίστηκε στη μεγάλη κολομβιανή επιτυχία του 1999. Από τον ρόλο της Λίλιαν θυμάμαι ότι γελούσα πολλές φορές διαβάζοντας τα επεισόδια. Θυμάμαι τη δυσκολία που είχε αντιμετωπίσει κάποια στιγμή η κομμώτρια, γιατί μου είχε κάνει σγουρά τα μαλλιά και αυτό άρεσε.

Επειδή λοιπόν έπρεπε τα ρακόρ –  η κατάλληλη σύνδεση των πλάνων μιας σκηνής κλασικής αφήγησης στον κινηματογράφο –  να είναι σωστά, είχε τύχει σε εάν γύρισμα να αλλάξω 4 φορές μαλλιά, από ίσια σε σγουρά και το αντίστροφο. Σε μια σκηνή με έκοβε το παπούτσι και τελικά η ενδυματολόγος, μού είπε ότι μου είχε δώσει γόβες με διαφορά 1,5 νούμερο μεταξύ τους», είπε αρχικά η Άριελ Κωνσταντινίδη.

Η Άριελ Κωνσταντινίδη είπε στη συνέχεια: «Η παραγωγή της σειράς κρατούσε καλά κρυμμένο το πώς ήταν η Μαρία ως όμορφη.  Στα εξωτερικά γυρίσματα, υπήρχαν άνθρωποι που πρόσεχαν μη τη δει κάποιος. Η μεταμόρφωση της Μαρίας κράτησε περίπου 1,5 με 2 ώρες. Το επεισόδιο της μεταμόρφωσης της Μαρίας είχε κάνει 45% τηλεθέαση».

Για το φινάλε της σειράς η Άριελ Κωνσταντινίδη είπε: «Το φινάλε της σειράς είχε κάτι πολύ διαφορετικό από οτιδήποτε είχαμε δει, καθώς έπαιξε εάν επεισόδιο πριν τις ειδήσεις και άλλα δυο αμέσως μετά τις ειδήσεις. Το ποσοστό τηλεθέασης του τελευταίου επεισοδίου έφτασε το 64%».