Η Άριελ Κωνσταντινίδη για το διαζύγιό της: «Έφτασε ο κόμπος στο χτένι»

Άριελ Κωνστανινίδη

"Εάν δεν είσαι δεμένος με τον άλλον κάπου θα υπάρχουν ρήξεις. Τα παιδιά δεν είναι ικανά να κρατήσουν μία σχέση" ανέφερε η Άριελ Κωνσταντινίδη.

Για το διαζύγιό της μίλησε η Άριελ Κωνσταντινίδη στην εκπομπή Όλα για την ζωή μας με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, περιγράφοντας το πόσο δύσκολη διαδικασία ήταν.

«Για την δική μου την περίπτωση, το θέμα γάμος, ήταν και για τους δύο κάτι που μας φόβιζε. Το τολμήσαμε όμως. Κανείς δεν ξεκινάει με το ότι θα χωρίσει ή ότι κάτι δεν θα πάει καλά. Σπάει όταν αισθάνεσαι ότι ο άλλος δεν είναι κοντά σου. Νομίζω υπάρχουν σημάδια για την κατάληξη μίας σχέσης. Εάν δεν είσαι δεμένος με τον άλλον κάπου θα υπάρχουν ρήξεις. Τα παιδιά δεν είναι ικανά να κρατήσουν μία σχέση. Το να κάνεις οικογένεια δεν είναι όπως παλιά που σου έλεγαν να κάνεις παιδί για να «δέσει το γλυκό». Θα πρέπει να είσαι πολύ δεμένος με τον άνδρα σου ώστε αυτό που έρχεται να προχωρήσετε μαζί. Αλλάζουν τα πράγματα στην πορεία» είπε αρχικά η Άριελ Κωνσταντινίδη.

«Όταν κάποιος χωρίσει εύκολα αυτό είναι ανωριμότητα, αλλά όχι και το τέλος του κόσμου. Ίσα ίσα μπορεί να είναι πολύ σωστό να γίνει. Στην περίπτωσή μου έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Και επειδή υπήρχαν τα παιδιά δεν μπορούσα να λέω ότι «δεν με πειράζει κάτι». Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι θα με κοιτάζουν τα παιδιά μου στα μάτια και δεν θα βλέπουν χαρά. Το να βλέπουν τα παιδιά την ψυχρότητα μεταξύ του ζευγαριού αυτό είναι το τραγικό» συμπλήρωσε η Άριελ Κωνσταντινίδη.