Η Άρια Παπανικολάου συγκλονίζει με την εξομολόγησή της: «Βρήκα φίλους που με δέχτηκαν γι’ αυτό που είμαι»

Άρια Παπανικολάου

«Στην αρχή, όταν τα παιδιά στο σχολείο έμαθαν ότι είμαι στο φάσμα του αυτισμού, μου έκαναν μπούλινγκ και με πλήγωναν», λέει η Άρια Παπανικολάου.

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Νίκο Συρίγο μίλησε η Άρια Παπανικολάου, κόρη του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα Δημήτρη Παπανικολάου. Το νεαρό κορίτσι, που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, συγκλόνισε με την εξομολόγησή της.

«Όταν μου είπαν οι γονείς μου ότι είμαι στο φάσμα του αυτισμού δεν ήξερα τι να πω. Ένιωσα ότι ήμουν σε ένα κλουβί και απελευθερώθηκα. Δεν θέλω κανείς να πληγώνει άλλους ανθρώπους ποτέ ξανά.

Στην αρχή, όταν τα παιδιά στο σχολείο έμαθαν ότι είμαι στο φάσμα του αυτισμού, μου έκαναν μπούλινγκ και με πλήγωναν. Τώρα πια νιώθυω καλύτερα, βρήκα φίλους που με δέχτηκαν γι’ αυτό που είμαι.

Μου αρέσει να ζωγραφίζω. Μας είπαν να φτιάξουμε έναν πίνακα και έγινε πολύ όμορφος, είμαι περήφανη γι’ αυτό που κάνω», είπε αρχικά η Άρια Παπανικολάου.

Η Άρια Παπανικολάου, μάλιστα, έστειλε το δικό της μήνυμα στα παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού: «Να είστε δυνατοί και να μην εμπιστεύεστε τους κακούς ανθρώπους».

Κλείνοντας, η Άρια Παπανικολάου αποκάλυψε το όνειρό της: «Θέλω να παντρευτώ και να κάνω παιδιά και να δανείζω  τη φωνή μου σε καρτούν και σε γιαπωνέζικα anime».