Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μάς σερβίρει το ωραιότερο μενού και αυτή την εβδομάδα

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

"Ώρα για φαγητό" με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, καθημερινά στις 11:30 στον ΣΚΑΪ!

Ώρα για φαγητό, Δευτέρα 18 Ιανουαρίου – Εύκολα & Υγιεινά: Η Αργυρώ ανοίγει την εβδομάδα, παραμένοντας πιστή στην αγαπημένη της συνήθεια να μας ετοιμάζει κάθε Δευτέρα, εύκολα και υγιεινά πιάτα. Ξεκινάει την εβδομάδα με μία νόστιμη πατατόσουπα.

Ένα πιάτο για τα κρύα χειμωνιάτικα βράδια και ίσως η καλύτερη κατάληξη μετά από μία κουραστική ημέρα. Η αγαπημένη μας μαγείρισσα συνεχίζει με ένα χειμωνιάτικο μπριάμ με φιλέτο γαλοπούλας και καταλήγει με μία εύκολη σαλάτα που λατρεύουν στις Κυκλάδες. Μαυρομάτικα φασόλια σαλάτα, με φρέσκο κρεμμυδάκι και πιπεριά Φλωρίνης. Ένα πιάτο, νηστίσιμο και υγιεινό.

Ώρα για φαγητό, Τρίτη 19 Ιανουαρίου – Μαγειρικό Σχολείο: Σήμερα, η Αργυρώ μάς μυεί στα μυστικά της ασιατικής κουζίνας. Το μάθημα ξεκινάει με μία κλασική συνταγή για το πώς φτιάχνονται τα αυθεντικά noodles με λαχανικά και γαρίδες. Συνεχίζουμε με το κλασικό stir fry με κοτόπουλο, μία συνταγή για αρχάριους, αλλά και έμπειρους μάγειρες. Ολοκληρώνουμε με πεντανόστιμες τηγανίτες μήλου. Μυρωδάτες και αφράτες, σαν να τρώμε μηλόπιτα.

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου – Γλυκά & Αλμυρά: Το σημερινό μαγειρικό ραντεβού μας με την Αργυρώ έχει στη λίστα του γλυκές και αλμυρές λιχουδιές και πολλά μυστικά που θα μας κάνουν να μπούμε στην κουζίνα μας και να τα ετοιμάσουμε όλα πολύ γρήγορα και με απόλυτη επιτυχία.

Ξεκινάμε με μία μανιταρόπιτα ρολό με μπέικον, συνεχίζουμε με ένα κορμό σοκολάτας μωσαϊκό – σκέτο πειρασμό και καταλήγουμε στην τρίτη συνταγή, έναν εύκολο συνδυασμό, σπανάκι με αυγά και κοφινάκι. Ένα γρήγορο θρεπτικό γεύμα, μια υγιεινή νοστιμιά που ανοίγει την όρεξη.

Ώρα για φαγητό, Πέμπτη 21 Ιανουαρίου – Απλά & Μαγικά: Απλές και μαγικές συνταγές στο μενού σήμερα και πάμε όλοι μαζί παρέα να μαγειρέψουμε φαγητά για μερακλήδες. H αγαπημένη μας μαγείρισσα ξεκινά με μία γεύση Ανατολής, ένα λαχταριστό πιάτο γιαουρτλού με σάλτσα εζμέ. Μια βόλτα στην Πόλη, μια βόλτα στον Βόσπορο.

Η Αργυρώ συνεχίζει με γαλοπούλα ογκρατέν, μία πρόταση για να αξιοποιήσουμε τα υλικά που περίσσεψαν με το πιο γευστικό αποτέλεσμα. Τα αρώματα στην κουζίνα της κλείνουν με μία σούπα που την τρώμε συνήθως στην καρδιά του χειμώνα. Μία σούπα με προέλευση από τη Ρωσία: borscht με πολλά και φρέσκα λαχανικά και με κόκκινο λαχταριστό χρώμα που θα λατρέψουμε.

Ώρα για φαγητό, Παρασκευή 22 Ιανουαρίου – Νόστιμα & Λαχταριστά: Η εβδομάδα φτάνει στο τέλος της, αλλά όχι και η έμπνευση της Αργυρώς. Αυτή παραμένει αστείρευτη και προνοητική για το Σαββατοκύριακο που καταφτάνει. Ετοιμάζουμε μοσχάρι κότσι με κρασί και χειμωνιάτικα λαχανικά.

Ένα πιάτο που θα εντυπωσιάσει την παρέα μας. Συνεχίζουμε με μία απίστευτη παραλλαγή της παραδοσιακής ιταλικής καρμπονάρας, με λουκάνικα και ντομάτα. Η εκπομπή ολοκληρώνεται με ένα χρωματιστό σκορδόψωμο, την τέλεια πρόταση για diner parties.