Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου επέστρεψε στον ΑΝΤ1 με το απόλυτο καρφί για τον ΣΚΑΪ

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Θερμή υποδοχή από τον ΑΝΤ1 στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου επέστρεψε στον ΑΝΤ1 και η υποδοχή από τους συντελεστές του Πρωινού στην αγαπημένη σεφ ήταν πανηγυρική!

Αρχικά, η Δούκισσα Νομικού είπε: «Είσαι το γούρι μου στον γάμο μου με τον Δημήτρη γιατί μου είχες δώσει τη μυστική σου συνταγή για το σουφλέ πορτοκαλιού και τον τυλίξαμε».

Στη συνέχεια, και αφού η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου παρέλαβε την ανθοδέσμη που έστειλε ο Θοδωρής Κυριακού, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που η Αργυρώ επέλεξε φέτος να γυρίσει στον ΑΝΤ1, στο σπίτι της το τηλεοπτικό, διότι με συνδέει πραγματικά προσωπική φιλία».

Όταν ήρθε η σειρά της σεφ να πει δυο λόγια από την πλευρά της, έπεσε στον αέρα και το απόλυτο καρφί για τον ΣΚΑΪ.

«Είναι πολύ ωραία η ζωντανή καλημέρα. Ωραίες είναι οι εκπομπές, αλλά το ζωντανό μου έλειψε πάρα πολύ. Αυτό το να σας λέω καλημέρα και να είναι τώρα, 12 η ώρα το πρωί. Να μην είναι 12 το βράδυ και να λέω καλημέρα», είπε.

Θυμίζουμε ότι ο ΣΚΑΪ είχε αλλάξει των ώρα προβολής της εκπομπής της Αργυρώς, ώστε να ξεκινάει νωρίτερα η Ιωάννα Μαλέσκου. Έτσι, η σεφ έλεγε καλημέρα στις 13:15, μια ώρα που δεν είναι και η δημοφιλέστερη για να αποφασίσει κάποιος τι θα μαγειρέψει το μεσημέρι.