Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου απαντά για το τηλεοπτικό της μέλλον

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

"Φέτος ήταν μια ήρεμη, χαλαρή χρονιά" δήλωσε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα την Κυριακή στον Alpha. Η αγαπημένη μαγείρισσα μίλησε για την φετινή τηλεοπτική σεζόν, η οποία και φτάνει στο τέλος της, καθώς και την πρόσφατη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Πρωινό.

Πιο συγκεκριμένα, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η φετινή ήταν μια ήρεμη, χαλαρή χρονιά. Πάντα θέλουμε να ελπίζουμε ότι θα έχουμε ηρεμία, ελπίζουμε πάντα και για την επόμενη χρονιά. Πολλά συζητάμε αλλά θα δούμε, τώρα. Κάτσε να έρθει το καλοκαίρι, να ξεκουραστούμε λίγο, να χαλαρώσουμε και ότι είναι καλό να γίνει θα γίνει».

«Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση ακόμη. Εγώ θέλω να τελειώσει η σεζόν μας, να ξεκουραστούμε και μετά μιλάμε. Εμείς μες στο καλοκαίρι μιλάμε, που παίρνουμε μια ανάσα και τότε συζητάμε».

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δοκιμάζει συχνά τα φαγητά μας, το αγαπάει το εστιατόριο μας. Σαν πελάτης είναι εξαιρετικός. Είναι ένας ευγενικός άνθρωπος που είναι ήσυχος, ήρεμος, χαιρετάει όλο τον κόσμο και μιλάει με όλο τον κόσμο. Είναι κύριος με Κ κεφαλαίο» συμπλήρωσε, επίσης, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.