Η απώλεια που συγκίνησε Γκουντάρα και Μακαλιά

"Δεν είναι όλα ρόδινα με τόσα φώτα όσο ένα τηλεοπτικό στούντιο με σκηνικά" ανέφερε ο Δημήτρης Μακαλιάς

Στην εκπομπή Καλοκαίρι #NOT βρέθηκε καλεσμένος ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο οποίος μίλησε για την οικογένειά του, την συμμετοχή του παλιότερα στο Just The 2 Of Us με την σύζυγό του Αντιγόνη Ψυχράμη αλλά αναφέρθηκε και στην απώλεια του αδερφού του, γεγονός που συγκίνησε τον Γρηγόρη Γκουντάρα.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας έκανε την αρχή λέγοντας:»Με τον Δημήτρη έχω περάσει καταπληκτικά, πάντα με συγκινούσε,. Μάλλον το έζησα από κοντά ένα σκοτεινό, μαύρο, κακό κομμάτι στην ζωή σου. Kάθε πρώτη Οκτώβρη ποστάρεις τον αδερφό σου που τον έχασες από την ζωή εντελώς ξαφνικά και μου το είπες στην εκπομπή και με τελείωσες.»

Ο Δημήτρης Μακαλιάς απάντησε: «Ναι το θυμάμαι ότι ήμασταν μαζί. Είναι ωραίο αυτά να τα θυμάσαι να τα επικοινωνείς και να μην τα κρατάμε μέσα μας. Θα σου πω κάτι που έκανα ανάρτηση πριν από λίγες μέρες, μ’ αρέσει πολύ να αγαπάμε το σκοτάδι μας, τις σκοτεινές μας μέρες. Το ότι βγαίνουμε στον φακό σε μία εκπομπή και πρέπει πάντα να γελάμε, δεν πρέπει. Μου αρέσει να δείχνουμε και την σκοτεινή μας πλευρά, να κλαίμε, να συγκινούμαστε, να λέμε πόσο έχουμε πονέσει και ζούμε μία πολύ δύσκολη περίοδο γιατί πολλοί άνθρωποι περνάνε ακραία δύσκολα αυτήν την στιγμή. Δεν είναι όλα ρόδινα με τόσα φώτα όσο ένα τηλεοπτικό στούντιο με σκηνικά. Άλλοι άνθρωποι δεν έχουν να μαγειρέψουν.»

Οι δυο τους έχουν συνυπάρξει τηλεοπτικά στην παρουσίαση της εκπομπής του Alpha «Τι Λέει».