Η αποκάλυψη του Βαγγέλη Περρή για το ΟΛΑ και τον Θέμο Αναστασιάδη 13 χρόνια μετά!

Θέμος Αναστασιάδης

«Οι παρεμβάσεις ήταν συνεχείς, καθημερινές, έντονες και είπαμε ότι δεν γίνεται να κάνουμε αυτή την εκπομπή…».

Το 2006, ο Θέμος Αναστασιάδης και ο Βαγγέλης Περρής έφυγαν από τον Alpha και μετακόμισαν με το ΟΛΑ στον ΑΝΤ1. Στο πλαίσιο της συνέντευξης που έδωσε ο Περρής στο “The 2night Show” και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αποκάλυψε τους λόγους που τους ανάγκασαν να αποχωρήσουν και να βρουν τη νέα στέγη τους στο κανάλι του Αμαρουσίου.

«Ήμασταν σε ένα κανάλι, οι παρεμβάσεις ήταν συνεχείς, καθημερινές, έντονες και είπαμε ότι δεν γίνεται να κάνουμε αυτή την εκπομπή κάτω από αυτό το καθεστώς και σηκωθήκαμε και φύγαμε και ήρθαμε στον ΑΝΤ1. Ήρθαμε στον ΑΝΤ1 το 2006 και η εκπομπή έμεινε εδώ μέχρι το 2016 και θα πρέπει να πούμε ότι ποτέ σε κανένα θέμα κοινωνικό, πολιτικό, τηλεοπτικό δεν ήρθε κάποιος να μας πει… αυτό μήπως να το μαζέψουμε;

Αυτό ήταν για εμάς πολύ μεγάλο βήμα για να αποδώσουμε αυτό που θέλαμε και επίσης αναπτύξαμε ένα είδος σεβασμού με το καινούργιο κανάλι, το οποίο ήταν καινούργιο στην αρχή και μετά έγινε το παλιό μας. Δηλαδή ότι θα σεβαστούμε τις επιλογές του γιατί μας σέβεται κι εκείνο», είπε ο Βαγγέλης Περρής.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!