Η αποκάλυψη του Μανώλη Λιδάκη και η απίστευτη στιχομυθία μεταξύ παρουσιαστών στον αέρα της ΕΡΤ!

Κώστας Αρβανίτης

Τι είπε ο γνωστός τραγουδιστής; - Την διέκοψε και δεν του χαρίστηκε...

Μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί έκανε ο Μανώλης Λιδάκης στην εκπομπή Άλλη Διάσταση στην ΕΡΤ. Ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε πως στην τελευταία του συνεργασία, πολύ γνωστός συνάδελφός του, τού δημιουργούσε προβλήματα καθημερινά. Συγκεκριμένα, ο Μανώλης Λιδάκης δήλωσε:

«Στο τέλος κατέληξα να παίζω μόνος μου γιατί όποτε συνεργάστηκα με άλλους πήγε καλά -εγώ δεν είμαι ανταγωνιστικός. Στην τελευταία μου συνεργασία με έναν τραγουδιστή που δεν χρειάζεται να αναφέρω, τον ξέρουν όλοι, κάθε μέρα είχε πρόβλημα ότι δεν ακούγεται. Λέω «χαμηλώστε με να ακούγεται». Κάναμε ντουέτο μαζί, πάλι είχε πρόβλημα. Κάθε μέρα είχε ένα πρόβλημα. Τράβαγε το μικρόφωνο για να μην τον σκεπάσω».

Από τη συζήτηση που έγινε στο Πρωινό κι ενώ η τελευταία συνεργασία του κ. Λιδάκη ήταν με τον Γιάννη Κότσιρα και τον Γρηγόρη Πετράκο, υπονοήθηκε ότι ο τραγουδιστής αναφερόταν στον κ. Κότσιρα.

Στο μεταξύ, μέσα από το συγκεκριμένο απόσπασμα που έπαιξε στο Πρωινό, προέκυψε και μια κόντρα μεταξύ των παρουσιαστών της εκπομπής. «Συγγνώμη που σε διέκοψα τώρα…», λέει ο Κώστας Αρβανίτης στην συμπαρουσιάστριά του Φωτεινή Λαμπρίδη, ενώ την διακόπτει τη στιγμή που κάνει ερώτηση στον καλεσμένο. Εκείνη τον κοιτάζει με βλέμμα κοφτερό και τον διορθώνει λέγοντας: «Όχι, συγγνώμη που σε διέκοψα πάλι να λες»!

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…