Η αποκάλυψη του Kit Harington για το μέλλον του στο «Game Of Thrones»

Το παράπονο του από τη σειρά...

Δοξάστε τους παλιούς και τους νέους θεούς, όλα δείχνουν πως ο Jon Snow επιστρέφει από τους νεκρούς.
Την περασμένη εβδομάδα ο Kit Harington λέγεται πως βρισκόταν στα γυρίσματα κάποιας σκηνής μεγάλης μάχης και τώρα φαίνεται πως «την πάτησε» σε δηλώσεις του σε Ολλανδικό περιοδικό, γράφει η independent.co.uk.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρθηκαν στο Reddit, ο Kit δήλωσε:

«Το σημαντικό είναι πως ξέρω ακριβώς για πόσο καιρό ακόμα θα έχω συμβόλαιο και στο μεταξύ…

Δημοσιογράφος: Για πόσες σεζόν θα είναι;

Kit: Καλή προσπάθεια (γέλια). Δεν μπορώ να μιλήσω για αυτό. Ας πούμε μόνο πως το Game Of Thrones θα παραμείνει μέρος της ζωής μου για ένα διάστημα, θα έχω κλείσει μάλλον τα τριάντα μέχρι να τελειώσει. Ένα είναι σίγουρο: Η ημέρα που δεν θα είμαι στο Game Of Thrones είναι η μέρα που θα αφιερωθώ σε κινηματογραφικά πρότζεκτ.

Ο Harington είναι 28 και αν βρίσκεται ακόμα στη σειρά στα 30 του, αυτό σημαίνει πως μάλλον έχει πολλά περισσότερα γυρίσματα από μια …κηδεία ή μερικά flashbacks, ενώ οι σεζόν μάλλον θα είναι τουλάχιστον οκτώ.

Τα νέα αυτά μόνο χαρά μπορούν να προσφέρουν σε όσους πίστευαν πως ο Αρχηγός της Νυχτερινής Φρουράς δε θα επέστρεφε ποτέ και να δώσουν τροφή για θεωρίες για το πως ακριβώς θα επιστρέψει, ωστόσο ο ίδιος ο Kit αντιμετωπίζει τα χρόνια του στη σειρά μάλλον σαν βάρος πια. «Ένιωσα συχνά απογοήτευση. Έπρεπε να αφήσω καταπληκτικούς ρόλους γιατί δεσμεύομαι από το Game Of Thrones. Οπότε η σειρά είναι δίκοπο μαχαίρι για εμένα: Της χρωστάω πολλά, αλλά την ίδια στιγμή, με έχει εξαντλήσει. Προσπαθώ να μη το σκέφτομαι πολύ.