Η αποκάλυψη του Αργύρη Αγγέλου για το Παρά Πέντε 14 χρόνια μετά!

Αργύρης Αγγέλου

Τι άλλαξε την τελευταία στιγμή στο σίριαλ;

Στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Αργύρης Αγγέλου, ο οποίος αποκάλυψε πως στο Παρά Πέντε αρχικά ήταν να κάνει το ρόλο του Σπύρου και ο Γιώργος Καπουτζίδης το ρόλο του Φώτη, αλλά τελευταία στιγμή το άλλαξαν.

«Από εκείνη την περίοδο, πέρα από τα γέλια και το τι ωραία περάσαμε, θυμάμαι πολλή δουλειά, 12ωρα γυρίσματα και Σάββατο και επίσης οι περισσότεροι κάναμε και θέατρο παράλληλα. Που αυτό σημαίνει, όταν κάνεις πρόβες, συν ένα 5ωρο ακόμα στη ζωή σου από 11-12 ώρες που δουλεύεις, συν ένα τρίωρο αν έχεις παράσταση ή 6ωρο αν έχεις διπλή. Πάρα πολλή δουλειά, πάρα πολύ τρέξιμο, πάρα πολύ πανικό γιατί ήταν πρωτόγνωρο αυτό το πράγμα.

Είχαμε σκεφτεί με τον Γιώργο τότε να κάνουμε σκάντζα τους ρόλους μας, απλά επειδή εγώ είχα κάνει τον Λαζάρου τον αγαθούλη στις Σαββατογεννημένες και ο Γιώργος είχε κάνει τον Χοσέ τον τσαμπουκαλή, λέει ο Γιώργος να τα κάνουμε αντίστροφα. Και τελευταία στιγμή αλλάξαμε ρόλους. Πίστευα ότι θα πάει καλά η δουλειά, αλλά δεν φανταζόμουν αυτό που ήρθε. Δεν μπορούσα να το φανταστώ γιατί δεν είχα και την πείρα», είπε ο Αργύρης Αγγέλου.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!