Η αποκάλυψη της Ναταλίας Γερμανού για τη χρονιά που συνεργάστηκε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

«Εκείνη τη χρονιά, την τελευταία που ήμουν στο «Μες στην καλή χαρά»...»

Καλεσμένη στον Πέτρο Κωστόπουλο το βράδυ της Τετάρτης, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναφέρθηκε στην συνεργασία της με την Ναταλία Γερμανού λέγοντας πως: «Την Ναταλία τη δικαιολογώ πάρα πολύ. Δηλαδή μπορεί εγώ στη θέση της να αντιδρούσα και χειρότερα, γιατί ήμουν υπερβολική σε κάποια σημεία.»

Μέσα από το NaMaSte η Ναταλία Γερμανού απάντησε στις δηλώσεις της παλιάς της συνεργάτιδας, μιλώντας για τη χρονιά της τηλεοπτικής τους συνεργασίας στο «Μες στην καλή χαρά».
«Εκείνη τη χρονιά, την τελευταία που ήμουν στο «Μες στην καλή χαρά», την πρώτη χρονιά της Κωνσταντίνας, πιστεύω ότι και οι δύο δεν είχαμε περάσει καλά. Ούτε εκείνη είχε περάσει καλά και δεν το λέω για να κάνω την καλή. Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Για την Κωνσταντίνα ήταν το ξεκίνημα της. Αισθανόταν, είμαι βέβαιη, ένα εχθρικό περιβάλλον, από όλους μας, την κοιτούσαμε με μισό μάτι και η άμυνα της τής έβγαινε σε συμπεριφορά aggressive (επιθετική). Ο κάθε άνθρωπος αμύνεται με άλλο τρόπο. Όσο εκείνη αμυνόταν επιτιθέμενη, τόσο εμείς… μόνο ο Θέμης ήταν πιο cool και συγκαταβατικός μαζί της και πιο καλόκαρδος. Οι υπόλοιποι ήμασταν, άστα να πάνε. Είχαμε τυπικές σχέσεις. Δεν τσακωθήκαμε σε καμία στιγμή της συνεργασίας μας. Τελείωσε η σεζόν απολύτως επαγγελματικά και από τις δυο μας, αλλά ήταν μια δύσκολη χρονιά.

«Αισθάνθηκες ότι σας επέβαλε κάποιος την παρουσία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου εκείνη τη χρονιά;» ρώτησε ο Κωνσταντίνος Ντάφλος την παρουσιάστρια και εκείνη σχολίασε: «Αισθανθήκαμε ότι ήταν ένα πρόσωπο στο οποίο πίστευε πάρα πολύ το κανάλι. Κάθε κανάλι έχει δύο τρία πρόσωπα. Είναι μόνο η Κωνσταντίνα; Ο Alpha δεν πιστεύει στην Κατερίνα Καινούργιου σαν νέα παρουσιάστρια; Ο ΑΝΤ1 δεν πιστεύει στον Δημήτρη Ουγγαρέζο; Κάθε κανάλι έχει παρουσιαστές που πιστεύει και τους κρατά σαν αγαπημένα παιδιά, σαν άσσους στο μανίκι και ποντάρει σε αυτούς. Νιώθαμε και ξέραμε ότι ήταν από τα δυνατά χαρτιά του καναλιού, την «χτίζαν» σαν παρουσιάστρια για να έχουν για το μέλλον.»

Γκάφα Μενεγάκη για Αραβανή – Σπυροπούλου! Προσπάθησαν να το μαζέψουν οι συνεργάτες της…