Η αποκάλυψη της Ελίνας Ακριτίδου για τον Μίνωα Κυριακού: «Χαμός, έγινα έξαλλη! Του λέω… τι με φωνάξατε εδώ»;

Ελίνα Ακριτίδου

«Με πήραν τηλέφωνο στο σπίτι και μου είπαν ότι θέλει να με δει ο πρόεδρος του καναλιού. Και πηγαίνω…».

Την Ελίνα Ακριτίδου υποδέχθηκε το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα” η Ελεονώρα Μελέτη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για το πώς μπήκε στη Λάμψη, αλλά και τη συνάντηση με τον Μίνωα Κυριακού, όπου έγινε έξαλλη κι έβαλε τα κλάματα.

«Δεν ήθελα να δώσω Πανελλήνιες και αποφάσισα να πάω σε ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο και να σπουδάσω κοινωνιολογία. Οι γονείς μου δεν μπορούσαν να μου πληρώνουν τα δίδακτρα και είπα θα τα πληρώνω εγώ. Έψαξα για δουλειά και είδα ότι ζητούσαν τηλεπαρουσιάστριες στον ΑΝΤ1. Πήγα στο κάστινγκ και όλες ήταν σοβαρές. Εγώ πήγα και έλεγα ότι “έχω μερικές ώρες που μπορώ να έρχομαι όταν δεν θα σπουδάζω και χρειάζομαι τα χρήματα για να σπουδάσω”. Και μπαίνω μέσα και μου κάνει συνέντευξη ο Τέρενς Κουίκ, με ρωτούσε διάφορα σοβαρά πράγματα, δεν καταλάβαινα, τι απαντούσα, τι έλεγα… Ήμουν όμως χαρούμενη και δεν είχα άγχος.

Μετά με πήραν τηλέφωνο στο σπίτι και μου είπαν ότι θέλει να με δει ο πρόεδρος του καναλιού και πηγαίνω και είναι ο Μίνωας Κυριακού. Και μου λέει «δεν μπορώ να σας πάρω για παρουσιάστρια»… Κλάματα, χαμός, έξαλλη, του λέω “τι με φωνάξατε;”. Και είχα πάει με τον πατέρα μου και τον κλώτσαγα και του έλεγα “πάμε να φύγουμε”. Και μου είπε ότι με είδαν με τον Νίκο Φώσκολο και ότι πιστεύει πως μπορώ να παίξω. Και με έπεισαν να κάνω δοκιμαστικό και με πήρε ο Νίκος Φώσκολος με την προϋπόθεση να γραφτώ στη σχολή. Έδωσα εξετάσεις στη δραματική, πέρασα και εγκατέλειψα την κοινωνιολογία», είπε μεταξύ άλλων η Ελίνα Ακριτίδου.

Δείτε όσα είπε η Ελίνα Ακριτίδου…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!