Η αποκάλυψη της Anne Hathaway για την Meryl Streep: «Ήταν απόμακρη όπως στην ταινία»!

Διαβάστε όλα όσα εξομολογήθηκε για την εμπειρία της από τη συμμετοχή της στην ταινία: "Ο Διάβολος φορούσε Prada"...

Όσο και να μην μπορούμε να το πιστέψουμε, ναι, είναι αλήθεια. Η Meryl Streep ήταν και εκτός γυρισμάτων σαν την ηρωίδα που υποδυόταν στην ταινία «Ο Διάβολος φορούσε Prada», την απαιτητική διευθύντρια του περιοδικού μόδας «Runaway», Miranda Priestly. Την αποκάλυψη έκανε σε συνέντευξή της η Anne Hathaway που ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωσε πως υπέφερε και στην πραγματικότητα από την Streep, όπως η Andrea Sachs από την Miranda στην ταινία.

H Anne Hathaway χαρακτηρίζει την Meryl Streep «βασίλισσα του πάγου». «Την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε με αγκάλιασε σφιχτά και σκέφτηκα “Ω, Θεέ μου, θα περάσουμε τέλεια”. Ώσπου γύρισε και μου είπε: “Γλυκιά μου, είναι η τελευταία φορά που είμαι καλή μαζί σου”!», αναφέρει η Hathaway.

H Meryl Streep, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ήταν τελείως απόμακρη. «Πέρασαν μήνες μέχρι να ξαναδώ την πραγματική Μέριλ. Μου φερόταν σαν να είμαι υπάλληλός της», αποκαλύπτει η Hathaway.

Ωστόσο, με την ολοκλήρωση της ταινίας, η Meryl Streep ξαναβρήκε τον καλό της εαυτό, καθώς η αλλαγή στη συμπεριφορά της έγινε για να βοηθήσει την Anne Hathaway να μπει στο «πετσί» του ρόλου. «Είναι μια απίστευτη, μια ζεστή γυναίκα!», καταλήγει η ηθοποιός.