Η απάντηση του Λαζοπουλου για την υπόθεση του Παύλου Χαϊκάλη

Το μήνυμα του ηθοποιού για τις εκλογές

Τη δική του απάντηση μέσα από την εκπομπή του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» έδωσε ο Λάκης Λαζόπουλος για την υπόθεση δωροδοκίας του Παύλου Χαϊκάλη και το υλικό που είχε ο ίδιος δει.

«Δεν έκανα κανέναν μοντάζ. Μοντάζ σημαίνει όταν κόβεις λόγια. Εγώ τον Χαϊκάλη τον ξέρω 20 χρόνια και έδωσε ένα υλικό το οποίο είχε δώσει στην Εισαγγελία. Το ε΄χιε παραλάβει άρα ήταν νόμιμο, γιατί πήγε μετά από 15 μέρες τους έδωσε και το άλλο υλικό και το ξαναπαραλάβανε. Δεν του είπαν ότι είναι παράνομο το προηγούμενο, μην μας φέρεις το επόμενο. Εγώ λοιπόν τι έκανα; Καθάρισα τον ήχο. Δηλαδή μιλάν σε μια ταβέρνα και τι κάνεις; Δυναμώνεις τον διάλογο για να καταλαβαίνουμε. Και τα έδωσα σε αυτόν. Δεν τα μοίρασα. Δεν πείραξα καμία φράση. ¨οταν λοιπόν με ρωτάει ο Παπαδάκης αν το ξέρετε, τι να πω εγώ ότι δεν το ξέρω; Να κάνω τον μαλ…και να βγαίνουν να παίζουν το βίντεο ότι το ήξερε και δεν μίλαγε; ¨οχι, δεν είμαι αυτός ο χαρακτήρας. Εχώ σπουδάσει νομικά, στο ποινικό δίκαιο να το πω κι εγώ αφου υπερηφανεύονται όλοι… δέκα έχω. Ξέρω όταν βλέπω ένα βίντεο αν ειναι δωροδοκία ή όχι.»

«Το σταματάω εδώ. Σε αυτή τη χώρα φτάσαμε να λές «να ο κλέφτης» να να πιάνουν αυτόν που δείχνει. Εδώ είμαστε. Πιάστε λοιπόν εμένα, δεν έχω κανένα πρόβλημα.» συμπλήρωσε λίγο αργότερα ο Λάκης Λαζόπουλος και έκλεισε αυτό το κεφάλαιο απευθύνοντας το δικό του μήνυμα για τις εκλογές: «Σε αυτές τις εκλογές ψηφίστε ό,τι θέλετε, αλλά μην ψηφίσετε μικρούς ανθρώπους. Και μικροί άνθρωποι υπάρχουν σε όλα τα κόμματα. Μικροί άνθρωποι κάνουν μικρή την χώρα. Μεγάλοι άνθρωποι κάνουν μεγάλη τη χώρα.»

Δείτε όσα είπε για την υπόθεση του Παύλου Χαϊκάλη και το μήνυμα του για τις εκλογές:

//www.youtube.com/embed/0lYvAa5_zfI