Η απάντηση του Καπετανίδη σε Περρή, Φερεντίνο

Διαβάστε: τι σχολίασε ο κριτής για την κριτική του δέχτηκε.

Ο Κώστας Καπετανίδης έχει χαρακτηριστεί ο «αυστηρός κριτής» του show και για το λόγο αυτό έχει ακούσει διάφορα με χαρακτηριστικότερη την κριτική που δέχτηκε από τον Βαγγέλη Περρή και το Χρήστο Φερεντίνο. Ο ίδιος έδωσε την απάντηση του στην κριτική τους μέσα από το περιοδικό «Radar» του «Έθνους» :

«Εγώ ξαφνικά είδα τον εαυτό μου να τον »περιφέρουν» από εκπομπή σε εκπομπή και να ασκούν κριτική στην κριτική μου! Μα αυτή δεν είναι η δουλειά μου στο »Greek Idol»; Θα πρέπει να φοβάμαι να λέω τη γνώμη μου, επειδή σε κάποιους δεν αρέσει; Παρ’ όλα αυτά, είμαι ικανοποιημένος, γιατί η πρόθεσή μου να ταρακουνήσω τα παιδιά είχε αποτέλεσμα. Στο τελευταίο live είχαν βελτιωθεί πάρα πολύ».

Και συνέχισε: «Με ενόχλησαν οι δηλώσεις του Χρήστου Φερεντίνου και του Βαγγέλη Περρή. Γιατί στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» οι κριτές ξεπερνούσαν τα όρια και τον Φερεντίνο δεν τον είδαμε ποτέ να αντιδρά. Η υποκρισία περισσεύει. Εγώ, πάντως, δεν θα έλεγα ποτέ «αν είχα ντομάτες, θα στις πετούσα», όπως ειπώθηκε στο δικό του παιχνίδι».