Η απάντηση του Άνθιμου Ανανιάδη στον Γιώργο Λιάγκα!

«Νομίζω ότι ο κ. Λιάγκας είναι σίγουρα μεγαλύτερος άντρας από ότι είμαι εγώ και...»

Στο σπίτι του ηθοποιού στο Λος Άντζελες συνάντησε η εκπομπή «Αποκαλυπτικά» τον Άνθιμο Ανανιάδη ο οποίος απάντησε για όλα τα «μέτωπα» που άνοιξε μέσα από τις προκλητικές δηλώσεις του τόσο για τις σεξουαλικές του εμπειρίες, όσο και για το υπέρογκο ποσό που χάλασε σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Άνθιμος Ανανιάδης: «Νόμιζαν ότι είμαι γκέι και τελικά κοιμήθηκα και με τις πέντε»

Άνθιμος Ανανιάδης: «Χάλασα τουλάχιστον τετρακόσιες χιλιάδες σε ένα χρόνο»!

«Έχει πλάκα το όλο θέμα, γιατί έγινε και στην πλάκα η όλη δήλωση, δεν έγινε για αν υποδείξω ότι πάω με πολλές γυναίκες ή ότι είμαι μεγάλος άντρας, δεν είμαι, ή και μπορεί αν είμαι, δεν τον εδνιαφέρει τον κύριο Λιάγκα αυτό. Να είναι καλά ο άνθρωπος. Είναι ένας αυτοσαρκασμός όχι υπόδειξη ότι είμαι μεγάλος άντρας. Νομίζω ότι ο κ. Λιάγκας είναι σίγουρα μεγαλύτερος άντρας από ότι είμαι εγώ και σίγουρα είναι πολύ χαρούμενος με αυτό. Κι αν κάποια στιγμή γίνω κι εγώ Γιώργος Λιάγκας νομίζω ότι θα είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος και χαρoύμενος.

«Όταν λέω κάτι το λέω γιατί είμαι αληθινός, δεν είμαι ψεύτικος. Μπορεί να ειπωθεί κάτι το οποίο είναι μια εμπειρία μου και πέρασα καλά. Κάποιος μπορεί να μάθει, κάποιος μπορεί να μη μάθει, κάποιος μπορεί να είναι τσατισμένος με αυτό. Είναι ένας τρόπος επικοινωνίας αυτό το πράγμα. Έχω μία εμπερία που τη βγάζω προς τα έξω, έχω έναν αυτοσαρκασμό ο οποίος είναι προσωπικός, δεν κατηγορώ κανέναν, δεν μίλησα άσχημα για κάποιον άλλο. Μίλησα για τον εαυτό μου ο οποίος δεν τα παίρνει πάρα πολύ σοβαρά τα πράγματα. Το ότι κάνω τι δήλωση αυτή είναι δικό μου θέμα. Αν κάποιος κάνει κριτική, ο οποίος είναι εκεί που είναι, είναι δικό του θέμα.»

Ο ηθοποιός μίλησε για τη δύσκολη στιγμή της ζωής του, όταν έμαθε ότι η μητέρα του πάσχει από καρκίνο, αλλά και για το υπέρογκο ποσό που ξόδεψε…