Η απάντηση της Τούνη “πάγωσε” τον Αρναούτογλου! «Τι λες τώρα; Με σοκάρεις»

Ιωάννα Τούνη

«Μου κάνεις πλάκα τώρα; Συγγνώμη, έχει ξαναγίνει;».

Για τις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχτεί απάντησε η Ιωάννα Τούνη στο “The 2night Show” και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος σοκαρίστηκε πραγματικά, ακούγοντάς την να λέει ότι είναι σύνηθες γι’ αυτήν να της γίνονται τέτοιες προτάσεις.

«Για σένα ίσως είναι σοκαριστικό, για μένα αλήθεια είναι πάρα πολύ σύνηθες, το να μου γίνονται αντίστοιχες προτάσεις και όχι μόνο εφόσον εκτίθεμαι στην τηλεόραση τον τελευταίο χρόνο… Μου έχει συμβεί πάρα πολλές φορές. Τη μία φορά που το δημοσίευσα, ήμουν σε καυστική διάθεση και ήθελα να το διακωμωδήσω λιγάκι. Αλήθεια, γίνεται πάρα πολύ συχνά. Είναι δραματική η ιστορία, απλά προσπαθώ να την αυτοσαρκάσω λιγάκι. Συνήθως μου στέλνουν μηνύματα στο Instagram», είπε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Τούνη.

«Τι λες μωρέ Ιωάννα, με σοκάρεις τώρα. Για να βρει κάποιος το θράσος να πάρει μια γυναίκα τηλέφωνο και να της πει “πόσα λεφτά θέλεις να σου κλείσω ένα ραντεβού με κάποιον”. Από που ρε φίλες βρήκες το τηλέφωνο μου; Ποιος σου είπε ότι κάνω αυτή τη δουλειά; Ποιος είσαι εσύ; Μου κάνεις πλάκα τώρα; Συγγνώμη, έχει ξαναγίνει; Είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα και είναι δραματική η κατάσταση», σχολίασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!