Η απάντηση της Γερμάνου στη δήλωση του Λιάγκα,«Η Ναταλία μιλάει εκ φύσεως για το σεξ»

Ο παρουσιαστής μίλησε για την Ναταλία με αφορμή τους καλεσμένου της σημερινής εκπομπή της... Που είναι οι πρωταγωνιστές από ερωτικές ταινίες!

Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1, σχολίασε την εκπομπή που θα κάνει σήμερα η Ναταλία Γερμανού με θέμα τους πρωταγωνιστές από τις ερωτικές ταινίες! Ο παρουσιαστής είπε, »Είναι εκ της φύσεως της, να μιλάει τόσο πολύ για σεξ! Είναι ερωτική η Ναταλία! Επειδή έχει χιούμορ η Ναταλία και αυτοσαρκάζεται της δίνω άφεση αμαρτιών»

Η Ναταλία μέσα από την εκπομπή »Μελέτησε το» απάντησε στον παρουσιαστής, »Με είπε ερωτική ο άνθρωπος. Θέλω να σας πω βέβαια, ότι όταν μου είπα για την εκπομπή αυτή τους κοιτούσα σαν χαμένη! Είναι κάτι που δεν έχω ξανακάνει και δεν ήξερα αν είχα τα κότσια να το κάνω. Εγώ τους σέβομαι αυτούς τους ανθρώπους!

Η παρουσιάστρια απάντησε και για το ντόρο που έγινε σχετικά με την συνέντευξη που έκανε στην Άσπα Τσίνα,» Εγώ την ξέθαψα από το χρονοντούλαπο. Ήταν δικιά μου ιδέα. Σκέφτηκα ότι η Ασπά έχει ακόμα που ανθρώπους που μιλάμε γι΄αυτήν. Δεν το περίμενα με τίποτα αυτό που ακολούθησε τις επόμενες ημέρες»

Δείτε το βίντεο