Η απάντηση της Φαίης Σκορδά στα σχόλια για το ρόλο της στο Πρωινό

Τι είπε για τον Μάρκο Σεφερλή;

Η Φαίη Σκορδά έχει δεχτεί κατά διαστήματα ισχυρή κριτική για το ρόλο που κρατά στο Πρωινό, χαρακτηριστικά παραδείγματα η συνέντευξη της Ζήνας Κουτσελίνη τον περασμένο Ιούλιο όπου είχε δηλώσει πως «Η Φαίη είναι ένα κομμάτι που ούτε καν τη νιώθω στην εκπομπή», αλλά και η δήλωση της Νανάς Παλαιτσάκη πως «Από πρωταγωνίστρια πήρε το δεύτερο ρόλο».

Η Φαίη Σκορδά μίλησε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» και απάντησε σχετικά με τα σχόλια για το ρόλο της στην ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Εγώ είμαι αυτή που είμαι και έχω μάθει ότι στην τηλεόραση το σημαντικό είναι να δημιουργούνται σημαντικές παρέες. Εμένα αυτό με νοιάζει να δημιουργώ καλή παρέα και καλή ατμόσφαιρα. Δεν πιστεύω στα one man show και one woman show. Αυτό νομίζω έχει μια ημερομηνία λήξης. Δηλαδή ένας μόνος του, αν βγω εγώ και κάνω εκπομπή και λέω και λέω και λέω, δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Το θέμα είναι η ομάδα. Να είναι καλά η ομάδα.»

Η παρουσιάστρια απέφυγε να σχολιάσει τον Μάρκο Σεφερλή και το MEGA με ΜΙΑ, αν και παραδέχτηκε πως κοιτά κι εκείνη τα νούμερα τηλεθέασης ως μπούσουλα για τη δουλειά της:
«Δε θα σχολιάσω τι κάνει μια εκπομπή απέναντι. Δεν το έχω κάνει ποτέ. Είχαμε απέναντι την Ελένη Μενεγάκη, τους Καραμέρο – Χαριτάτο, τον Κωστόπουλο, η Σταματίνα ήταν ένα διάστημα…. δε θα το κάνω αυτό.Δε το θεωρώ σωστό. Από εκεί και πέρα για τον συγκεκριμένο είναι ένας άνθρωπος που είναι ταλαντούχος και το έχει αποδείξει τόσα χρόνια με την πορεία του και με τις θεατρικές του παραστάσεις. Αυτό είναι δεδομένο και σε αυτό θα μείνω.» 

//www.youtube.com/embed/FTA1jeFIjFY