Η απάντηση Λιάγκα – Σταμάτη στον Ελευθερίου

«Πολύ ξεφτίλα»! - Δείτε το βίντεο

Με αφορμή την όχι επιτυχημένη μεταμφίεση του Λευτέρη Ελευθερίου σε Μιχάλη Τζουγανάκη στο χθεσινό Your Face Sounds Familiar, αλλά και τη συνέντευξη που έδωσε ο ίδιος στο TV ΕΘΝΟΣ πετώντας βέλη στον Γιώργο Λιάγκα και την Σάσα Σταμάτη, οι συντελεστές του Πρωινό έδωσαν την απάντησή τους στον ηθοποιό.

Το θέμα άνοιξε η Σάσα λέγοντας: «Αισθάνθηκα ότι ο Ελευθερίου ήθελε να ανοίξει η γη να τον καταπιεί! Πολύ ξεφτίλα! Αν εξαιρέσεις τον Ρουβά, μετά δεν έχει κάνει κάτι. Τόσο σκληρή κριτική δεν έχουν κάνει σε κανέναν και αυτός δεν έχει χιούμορ, το έχει πάρει πολύ σοβαρά όπως είδατε». 

Ο Γιώργος είπε με τη σειρά του: «Όταν εκτίθεσαι δημόσια πρέπει να ξέρεις ότι υφίστασαι και κριτική. Όλοι όσοι εκτιθέμεθα μας κρίνουν, άλλοι άδικα άλλοι δίκαια. Δεν μπορεί να δέχεσαι μόνο τις καλές κριτικές και οι αρνητικές να σε πειράζουν. Είναι ένας άνθρωπος με πολύ μεγάλο ταλέντο αλλά δεν ξέρει να το διαχειριστεί. Βλέπεις ότι στο παιχνίδι αλλιώς ξεκίνησε και αλλιώς… Στην αρχή τον θεωρούσαμε φαβορί. Τώρα φαβορί θεωρούμε τον Δόξα, τον Σαββιδάκη»…  

//www.youtube.com/embed/5n9DDoSOmss

Διαβάστε ακόμα:

YFSF: Η σκληρή κριτική που δέχτηκε ο Λευτέρης Ελευθερίου ως Μιχάλης Τζουγανάκης
 
«Δεν θα πάρω την άδεια κανενός για να μιλήσω. Με ενόχλησε αυτό που είπε ο Γιώργος Λιάγκας»!