Η απάντηση Λιάγκα σε Αρναούτογλου: «Αν θέλει να κάνει πρωινό…»

Σκορδά: «Εγώ δεν φεύγω από το πρωινό»! Δείτε το βίντεο!

Η συνέντευξη που έδωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον Ελεύθερο Τύπο, μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε από το πάνελ του Πρωινό στον ΑΝΤ1.

Για τη φράση του Γρηγόρη ότι μετά από 2,5 μήνες βρήκαν τις ισορροπίες τους στα Καρντάσιανς, η Σάσα Σταμάτη πέταξε το πρώτο φαρμάκι… «Αν δεν αφήνεις τον άλλον να μιλάει, πώς να βρεις ισορροπία ρε παιδιά; Αφού μιλάει μόνο αυτός»! 

Ο Γιώργος Λιάγκας στον αντίποδα, ανέφερε: «Ο ΑΝΤ1 αγόρασε το καλοκαίρι τον Αρναούτογλου και ο Αρναούτογλου είπε θέλω να κάνω μια εκπομπή και λέει μαζί μου θέλω την Μαρία και τον Σταρόβα. Ο Αρναούτογλου έστησε την ομάδα του, είναι δικιά του ιδέα». 

Όταν η Σάσα προχώρησε στη φράση του Γρηγόρη ότι θα ξαναέκανε πρωινή εκπομπή, ήρθε η απάντηση του Γιώργου να στάξει δηλητήριο… «Αν πραγματικά είπε ότι θέλει να κάνει πρωινό ξανά, εγώ κάνω μια πρόταση στον Γιάννη Λάτσιο του χρόνου να έρθει η ομάδα του Καρντάσιανς να κάνει το πρωινό που είναι πέντε φορές τη βδομάδα και να πάει η δικιά μας ομάδα να κάνουμε τα Καρντάσιανς». 

«Εγώ δε φεύγω!», είπε ορθά κοφτά η Φαίη Σκορδά. «Ο Γρηγόρης με τη Φαίη θα πλακωθούν από την πρώτη μέρα!», πρόσθεσε η Σάσα Σταμάτη, ενώ ο Γιώργο Λιάγκας υπογράμμισε: «Ο Γρηγόρης θέλει να είναι μόνος του»…

//www.youtube.com/embed/etjhzYRLedg

Διαβάστε ακόμα:

Γρηγόρης Αρναούτογλου:«Θα μπορούσα να ξανακάνω πρωινό! Είμαι φανατικός »νουμεράκιας»»