Η Αντωνέλα Κουεγιάρ για τη σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν μόλις 6 ετών

Αντωνέλα Κουεγιάρ

"Ήταν μέσα από την οικογένεια, είναι κάτι που θα το έχω μαζί μου, μαθαίνεις να ζεις με αυτό", εξομολογείται η Αντωνέλα Κουεγιάρ.

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα μίλησε η τραγουδίστρια Αντωνέλα Κουεγιάρ για τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη σε ηλικία 6 ετών από πρόσωπο της οικογένειάς της. Σύμφωνα με την τραγουδίστρια, η εμπειρία της ήταν έντονη και όταν συνέβη δεν το εκμυστηρεύτηκε σε κανέναν. Η μητέρα της έμαθε για την παρενόχληση σε μια παράσταση που έπαιζε την ιστορία της μπροστά σε κοινό, χωρίς εκείνο να γνωρίζει ότι είναι αλήθεια.

«Επιτέλους ήρθε η στιγμή να μη σωπαίνουμε. Ήταν μέσα από την οικογένεια, είναι κάτι που θα το έχω μαζί μου, μαθαίνεις να ζεις με αυτό. Ο άνθρωπος αυτός έκανε οικογένεια. Όταν εγώ βλέπω αυτά τα παιδιά, που είναι κορίτσια, περνάει από το μυαλό μου ότι αυτός ο άνθρωπος μπορεί να κάνει το ίδιο», είπε χαρακτηριστικά.

Μίλησε επίσης για το καινούριο της τραγούδι, αλλά και για τη «σχολή αγάπης εαυτού», μια ΜΚΟ που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας και στόχο έχει να βοηθήσει παιδιά με αυτοάνοσα νοσήματα και ανθρώπους που έχουν ανάγκη.