Η Αντιγόνη Κουλουκάκου για την τόπλες φωτογραφία της: «Μου ήρθε ένα μήνυμα που με πρόσβαλε πολύ»

Αντιγόνη Κουλουκάκου

«Έτρεχα στον δρόμο στην Ιταλία και φώναζα ότι πήρα την δουλειά», λέει η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου μίλησε στο «Πάμε Δανάη» και τη Δανάη Μπάρκα για την συνεργασία της με τον Πάολο Σορεντίνο, για την «Γη της Ελιάς» και για την αντιμετώπιση της στα αρνητικά σχόλια.

«Είναι φιλοσοφία της ζωής μου να μην τα παρατάω. Το «θέλω» σου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από οποιαδήποτε δυσκολία. Μου επιτρέπω το πένθος στη ζωή μου άλλα ξέρω ποτέ αυτό τελειώνει. Ζω το συναίσθημα μου και επιτρέπω το ίδιο και στους άλλους. Εξαρχής προοριζόμουν για να γίνω ηθοποιός αν και ήθελα να γίνω διπλωμάτης. Αγαπώ πολύ τις γυναίκες. Κάθε φορά που μου έλεγαν ότι είμαι όμορφη έλεγα ότι, οι φίλες μου είναι ομορφότερες», είπε αρχικά η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Για τη συνεργασία της με τον Πάολο Σορεντίνο η Αντιγόνη Κουλουκάκου είπε: «Το 2017 επέστρεφα από την Κωνσταντινούπολη, δεν είχα δουλειά, ήμουν κλεισμένη σπίτι και είχα κατάθλιψη. Μετά με πήρε ο Πάολο Σορεντίνο. Με πήρε η ατζέντισσα μου τα μεσάνυχτα να μου πει ότι θέλει ο Πάολο Σορεντίνο να συνεργαστούμε και της έκλεισα το τηλέφωνο. Έτρεχα στον δρόμο στην Ιταλία και φώναζα ότι πήρα την δουλειά. Μερικές στιγμές νιώθω την Ιταλία περισσότερο σπίτι μου από ότι την Ελλάδα».

Για τη Γη της Ελιάς η Αντιγόνη Κουλουκάκου ανέφερε: «Είμαι περήφανη που είμαι Μανιάτισσα. Ο Ανδρέας Γεωργίου είναι ένα παιδί που εκπέμπει φως και ενέργεια και δεν θες να μην συνεργαστείς μαζί του. Η Ιουλία θα χωρίσει με τον Γιώργη και περιμένουμε να δούμε τι είναι ο Στάθης για εκείνη».

Κλείνοντας, η Αντιγόνη Κουλουκάκου αναφέρθηκε στην τοπλες φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram: «Μου ήρθε ένα μήνυμα και με προσέβαλε πολύ. Θύμωσα γιατί δεν είμαι εγώ αυτό που λέει εκείνος και την ξανανέβασα».