Η αντίδραση του Πετρετζίκη όταν τον ρώτησε ο Κωστόπουλος αν φεύγει από το MEGA για τον ΑΝΤ1!

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρέθηκε ο Άκης, προσπάθησε να αποφύγει την απάντηση! - «Λαντζέρης δεν θα γίνω»! - Τι είπε για τον Λιάγκα;

Οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ημέρες θέλουν τον Άκη Πετρετζίκη να έχει στρέψει το βλέμμα του προς τον ΑΝΤ1, καθώς φέρεται να έχει δυσαρεστηθεί από το MEGA που δεν υλοποίησε την υπόσχεσή του προς τον σεφ για δική του εκπομπή μαγειρικής.

Με το καλημέρα σας, σήμερα το πρωί, ο Πέτρος Κωστόπουλος τον ρώτησε χωρίς περιστροφές: «Διαβάζω ότι λες πως θα φύγεις και θα μείνουμε νηστικοί». 

Ο Άκης Πετρετζίκης που δεν περίμενε να ακούσει αυτή την ερώτηση απάντησε: «Δεν μπορώ να με ρωτάς τέτοια πράγματα!» και άλλαξε αμέσως κουβέντα.

«Αφήνεις υποννοούμενα;», επέμεινε ο Πέτρος Κωστόπουλος. «Εγώ δεν άφησα ποτέ υποννοούμενα. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος…», είπε ο σεφ.

Η Τζένη Μπαλατσινού, αποκάλυψε με τη σειρά της ένα διάλογο που είχε προηγηθεί μεταξύ τους. «Σε ρώτησα αν θα έμενες με τον Λιάγκα σε ένα σπίτι ή με τον Πέτρο ή με τον Δημήτρη και είπες ούτε με τον Πέτρο, ούτε με τον Λιάγκα, με τον Δημήτρη». «Είπα με κανέναν από τους τρεις», διευκρίνησε ο Άκης.

«Εγώ δεν θα σου τρώω όλο το φαί θα αφήνω και για σένα. Ο Λιάγκας θα το τρώει όλο», σημείωσε με νόημα ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Σχετικά όμως με το ποιος θα καθαρίζει την κουζίνα, ο Άκης απάντησε με σαφές υποννοούμενο: «Λαντζέρης θα γίνω… όχι δεν θέλω»!

Αναμένουμε για τη συνέχεια…

//www.youtube.com/embed/xstwE4XMFQ4

Διαβάστε ακόμα:

Ο Άκης Πετρετζίκης πάει ΑΝΤ1;