Η αντίδραση του Νίκου Μουτσινά όταν είδε το δώρο που του έκανε ο Γιώργος Αγγελόπουλος!

Νίκος Μουτσινάς

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στον Νίκο Μουτσινά.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Εκεί ο νικητής του Survivor 1 μίλησε για το πως προέκυψε το βιβλίο του, αλλά και το αν θα συνέχισε την τηλεοπτική του πορεία ως ηθοποιός.

«Διαβάζοντας κάποιος το βιβλίο θα καταλάβει ότι κι εγώ είμαι ένας άνθρωπος όπως πάρα πολλοί που έχουν δυσκολευτεί αρκετά στη ζωή τους, είναι κάποια πράγματα που τα μοιράζομαι, δεν είναι εύκολο, αλλά εμείς αποφασίζουμε τι θέλουμε. Έχουμε μια πίστη μέσα μας που άμα τη δυναμώσουμε πολύ για αυτό που θέλουμε να κάνουμε, μπορούμε να το πετύχουμε ή μπορούμε να αλλάξουμε την αντικειμενικότητα των πραγμάτων. Επειδή δεν ήταν επιλογή μου μετά το παιχνίδι να συμβεί όλο αυτό, προσπαθώ να το διαχειριστώ ανάλογα, στα μέτρα μου και αν μπορώ να κάνω και κάτι για το μέλλον που θα μου αρέσει και θα με ευχαριστεί να το κάνω», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος κλείνοντας τη συνέντευξη του στην εκπομπή, λίγο πριν παραδώσει στον παρουσιαστή τη χάρτινη σακκουλίτσα που κρατούσε δίπλα του εξαρχής.

«Το παιδί αυτό δεν είναι στα καλά του… Τι είναι; Σαμπουάν! Ευχαριστώ πολύ! Φταίω εγώ που διάβασα το βιβλίο», αντέδρασε ο Νίκος Μουτσινάς όταν είδε τι περιείχε.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!