Η Ανθή Βούλγαρη για τον ανταγωνισμό: «Στους δύο, τρίτος δεν χωρεί»

Ανθή Βούλγαρη

Όσα είπαν Ανθή Βούλγαρη και Ιορδάνης Χασαπόπουλος για τον ανταγωνισμό...

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησαν η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος με αφορμή την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Οι δυο παρουσιαστές της πρωινής ζώνης του Μεγάλου Καναλιού εκμυστηρεύτηκαν τα άγχης του ενώ μίλησαν και για τον σκληρό ανταγωνισμό.

Ειδικότερα, μέσα σε όλα, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος δήλωσε αρχικά πως «ξεκινήσαμε και έτσι θα πάμε, κάθε πρωί από τις 5! Όση εμπειρία κι αν έχεις, είναι μια καινούργια σεζόν και τίποτα δεν είναι δεδομένο. Νομίζω ότι όλα είναι για να επιβεβαιώνονται»

«Εγώ έχω άγχος σε κάθε εκπομπή, πόσο μάλλον τώρα στην αρχή. Ο ανταγωνισμός εμένα να πω την αλήθεια μου αρέσει που υπάρχει γιατί υπάρχει και ενδιαφέρον. Έτσι προσπαθούμε κάθε φορά όλοι μας για το καλύτερο» συμπλήρωσε, με τη σειρά της, η Ανθή Βούλγαρη στην κάμερα. «Εμένα δεν με αγχώνει ο ανταγωνισμός, με αγχώνει ο εαυτός μου. Να προλάβεις τα πρωινά θέματα. Αυτά με αγχώνουν εμένα, δεν με αγχώνει ο ανταγωνισμός. Έτσι κι αλλιώς με τον ανταγωνισμό είμαστε με όλους φίλοι» πρόσθεσε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλο.

Επίσης, η γοητευτική δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του MEGA υπογράμμισε με χαμόγελο πως «στους δύο, τρίτος δεν χωρεί» για να έρθει ο συμπαρουσιαστής της, Ιορδάνης Χασαπόπουλος να προσθέσει πως «όταν ένα πράγμα τσουλάει και πηγαίνει… μόνο του, το καταλαβαίνεις και εσύ, το καταλαβαίνει και όλος ο κόσμος, το καταλαβαίνουμε και εμείς».