Η Ανθή Βούλγαρη επέστρεψε με μπομπονιέρες στην «Κοινωνία Ώρα MEGA»

Ανθή Βούλγαρη

Στους ρυθμούς του κουμπάρου της, Πέτρου Ιακωβίδη έκανε η Ανθή Βούλαγρη είσοδο στο πλατό του MEGA.

Στο πλατό, λίγα 24ωρα μετά τον γάμο της, επέστρεψε η Ανθή Βούλγαρη στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» το πρωί της Τρίτης. Η νεόνυμφη παρουσιάστρια καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό της ενημερωτικής εκπομπής του MEGA ενώ δεν θα μπορούσε να μην φέρει… δώρο στον συμπαρουσιαστή της, Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, η «Κοινωνία Ώρα MEGA» ξεκίνησε με κέφι και αισιοδοξία, στους ρυθμούς της τελευταίας επιτυχίας του κουμπάρου της όμορφης παρουσιάστριας, Πέτρο Ιακωβίδη για να κάνουν είσοδο οι δυο παρουσιαστές.

Να ζήσεις, να τα χιλιάσεις, να είσαι ευτυχισμένη και όλα τα καλά! Ελπίζω ο γάμος να μας φέρεις σε όλους γούρι» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος μετά το χιουμοριστικό σχόλιο, «american bar το κάναμε».

«Γούρι θα φέρει! Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ! Είναι σαν να κάνω πρεμιέρα σήμερα εγώ» απάντησε με χαμόγελο η Ανθή Βούλγαρη.

Αμέσως μετά οι δυο δημοσιογράφοι και παρουσιαστές του MEGA κατευθύνθηκαν στο τραπέζι όπου και βρίσκονταν οι μπομπονιέρες από τον γάμο που τελέστηκε στο γραφικό Πήλιο. «Και στα δικά σας οι λεύτερες» αναφώνησε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος στις συνεργάτιδες πίσω από τις κάμερες.

Μια ευχάριστη, σίγουρα, στιγμή για το «Κοινωνία Ώρα MEGA»…