Η Ανθή Βούλγαρη αποκαλύπτει τις συγκρούσεις με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο

Ανθή Βούλγαρη

"Είχαμε συγκρούσεις. Δεν συμφωνούσαμε σε όλα" παραδέχεται η Ανθή Βούλγαρη.

Η Ανθή Βούλγαρη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα του Pop Up και τον δημοσιογράφο Ιορδάνη Παπακυριακού.  Η παρουσιάστρια του «Κοινωνία ώρα MEGA» μίλησε για τη σχέση με τον συμπαρουσιαστή της, Ιορδάνη Χασαπόπουλο και το lifestyle.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, η Ανθή Βούλγαρη σημείωσε χαρακτηριστικά πως » με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο δουλέψαμε μαζί την πρώτη χρονιά στο OPEN, που μας πρότειναν να είμαστε μαζί στο 05:30 – 07:00 και δέσαμε. Παρά το γεγονός ότι, την πρώτη φορά που συνεργαστήκαμε, είχαμε συγκρούσεις. Δεν συμφωνούσαμε σε όλα. Γνωρίζοντας, όμως, ο ένας τον άλλον έχουμε βρει τις ισορροπίες μας, είμαστε φίλοι πια με τον Ιορδάνη».

«Πάντα έλεγα πως θέλω να γίνω παρουσιάστρια. Το δημοσιογράφος προέκυψε αφού σπούδασα. Στην δημοσιογραφία, ωστόσο, για μένα δεν υπάρχουν ταμπέλες. Υπάρχει το είσαι δημοσιογράφος. Όταν είσαι δημοσιογράφος, όλες οι κεραίες σου είναι πάντα τεντωμένες και έχεις ερεθίσματα» παραδέχθηκε, επίσης, η παρουσιάστρια του MEGA. «Εγώ δεν είμαι καλή στο να κάνω κουτσομπολιό, να κρίνω τους άλλους και το ανακάλυψα στην πορεία. Με έβλεπα… Ενώ όλοι οι άλλοι ήταν χαλαροί, εγώ δεν ήμουν τόσο χαλαρή. Δεν το υπηρετούσα σωστά. Είναι δύσκολη και η ψυχαγωγία, δεν είναι εύκολη. Την τελευταία χρονιά που ασχολήθηκα με την ψυχαγωγία, δεν μπορώ να πω ότι ήμουν 100% ευχαριστημένη από εμένα. Για αυτό και αποφάσισα να φύγω από εκείνο το κομμάτι».

Μια ειλικρινής εξομολόγηση από την Ανθή Βούλγαρη στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου…