Η Ανθή Σαλαγκούδη δικαιολογείται για την στάση της προς τους δημοσιογράφους

Ανθή Σαλαγκούδη

"Από την Acun Media έπρεπε να πάω κατευθείαν στο αυτοκίνητο και να μην χαιρετήσω κάποιον" εξήγησε η Ανθή Σαλαγκούδη.

Η Ανθή Σαλαγκούδη μίλησε με χαμόγελο στην κάμερα του «Ευτυχείτε» και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου. Η δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor αναφέρθηκε στην εμπειρία της στον Άγιο Δομίνικο ενώ εξήγησε πως η πρόσφατη στάση που κράτησε στο αεροδρόμιο προς τους δημοσιογράφους δεν ήταν δική της επιλογή.

Ειδικότερα, μέσα σε όλα, η Ανθή Σαλαγκούδη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στεναχωρήθηκα πάρα πολύ στο αεροδρόμιο που δεν σας μίλησα αλλά δεν ήταν δική μου απόφαση. Ήταν μια γραμμή του σταθμού την οποία έπρεπε να ακολουθήσω. Από την Acun Media έπρεπε να πάω κατευθείαν στο αυτοκίνητο και να μην χαιρετήσω κάποιον».

«Νιώθω πολύ καλά που επέστρεψα. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω προσαρμοστεί πλήρως με τον ύπνο και το φαγητό και δεν ξέρω πόσο καιρό θα μου πάρει να προσαρμοστώ» πρόσθεσε η δημοσιογράφος. «Όποιος πιάνει στο στόμα του την οικογένεια μου με στεναχωρεί πάρα πολύ, όπως νομίζω ότι στεναχωρεί τον καθένα μας».

Παράλληλα η Ανθή Σαλαγκούδη πρόδωσε πως κατά καιρούς αλλάζει απόψεις για το τι θα ήθελε να κάνει την επόμενη ημέρα στην τηλεόραση.