Η Αντελίνα Βαρθακούρη «την λέει» στον Χάρη για το ατυχές του χιούμορ περί σεξουαλικής παρενόχλησης

Αντελίνα Βαρθακούρη

"Ήθελα λίγο να ελαφρύνω την κατάσταση" έσπευσε να απαντήσει στην Αντελίνα Βαρθακούρη ο σύζυγος της, Χάρης.

Μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ επέστρεψε η Αντελίνα Βαρθακούρη, το μεσημέρι του Σαββάτου, πλάι στον σύζυγο της, Χάρη Βαρθακούρη στην εκπομπή «Σου Κου Family».

Όπως ήταν αναμενόμενο, το γνωστό ζευγάρι δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο θέμα των ημερών και την «βροχή» καταγγελιών που έχει ξεσπάσει και9 στον χώρο του πολιτισμού για παρενοχλήσεις τόσο σεξουαλικού περιεχομένου όσο συμπεριφορών. Όμως, ένα χιουμοριστικό σχόλιο του παρουτσιαστή δεν άρεσε ιδιαίτερα στην Αντελίνα και δεν το έκρυψε.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της νέας εκπομπής σημείωσε χαρακτηριστικά στον Χάρη Βαρθακούρη – ο οποίος προείπε με χαμόγελο πως » εγώ πρέπει να σας πω ότι στο σπίτι μου δέχομαι συνέχεια σεξουαλική παρενόχληση και εκφοβισμό» – «ώπα, ώπα… δεν θέλω καθόλου πάνε σε αυτό το θέμα να κάνουμε οποιοδήποτε χιούμορ αυτή τη στιγμή».

«Ήθελα λίγο να ελαφρύνω την κατάσταση» έσπευσε να απαντήσει ο Χάρης Βαρθακούρης με την Αντελίνα να επιμένει πως «όχι, δεν είναι η ώρα να ελαφρύνουμε τη στιγμή… Αυτό είναι κάτι πάρα πολύ σοβαρό, συγνώμη που επεμβαίνω έτσι απλά ξαναλέω πως ως γυναίκα και ως μάνα δεν δέχομαι κουβέντα. Παίρνω θέση και η θέση μου είναι πως με φτερούγες ανοιχτές είμαστε δίπλα σε κάθε άνθρωπο ο οποίος θέλει να βγάλει από μέσα του όλο αυτό που τον βαραίνει και έχει δεχθεί κάτι που τον έχει πληγώσει».

Εμφανής η ενόχληση από την Αντελίνα Βαρθακούρη στο παρόν θέμα…