Η Αντελίνα Βαρθακούρη σε πρωτοφανή εξομολόγηση: «Για πολλά χρόνια έδινα τους δικούς μου αγώνες»

Αντελίνα Βαρθακούρη

Συγκλονίζουν οι περιγραφές που κάνει η Αντελίνα Βαρθακούρη: "Μου έστελναν μηνύματα "έχεις γίνει φάλαινα, αγελάδα, δεν μπορείς να κάνεις καριέρα πουθενά"..."

Με αφορμή την προσωπική εξομολόγηση που έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τα κιλά του, η Αντελίνα Βαρθακούρη προχώρησε σε μια εκ βαθέων προσωπική και ιδιαίτερα συγκινητική εξομολόγηση.

«Είναι ένα θέμα πολύ ευαίσθητο για μένα. Είναι δύσκολο να σε κρίνουν για τα κιλά σου και το λέω και συγκινούμαι γιατί έχω περάσει πάρα πολλά γι’ αυτά τα κιλά. Σας μιλάω μέσα από την καρδιά μου ότι δεν αξίζει καθόλου, καθόλου, μην το κάνετε αυτό στον εαυτό σας.

Εγώ πήρα 20 κιλά, μπορεί και παραπάνω. Δεν καταλάβαινα πώς έβαζα κιλά. Το φαγητό είναι πάντα εκεί, δεν σε προδίδει ποτέ, σου προσφέρει αγάπη και αγκαλιά όποτε τη θέλεις εσύ. Επειδή για πολλά χρόνια έδινα τους δικούς μου αγώνες σε πολλά επίπεδα, έφτασε μια μέρα που άρχισα να ξεσπάω στο φαγητό και να τρώω ασταμάτητα. Να γυρνάω στο σπίτι, να βλέπουμε με τον άντρα μου ταινίες και να τρώμε ποπ κορν, παγωτό και ξανά και ξανά…

Όλοι οι δικοί μου άνθρωποι μού έλεγαν με αγάπη «πρέπει να χάσεις κιλά». Όπου πήγαινα ήταν αυτό το θέμα συζήτησης: «Πώς είσαι τόσο όμορφη κοπέλα και πήρες κιλά»; Μου έστελναν μηνύματα «έχεις γίνει φάλαινα, αγελάδα, δεν μπορείς να κάνεις καριέρα πουθενά».

Μπορώ να σας μιλήσω για ένα τρισεκατομμύριο δίαιτες που έχω κάνει. Έχω πάει παντού! Απέτυχαν όλα γιατί τα παράταγα μετά από 1-2 εβδομάδες, όταν πιεζόμουν επειδή μου έλεγαν «κάνε δίαιτα». Πήγαινα στο ψυγείο και έτρωγα άλλα τόσα κι άλλα τόσα και δεν με αναγνώριζα», εκμυστηρεύτηκε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

«Κοιταχτείτε στον καθρέφτη και κάνετε αυτό που θέλετε εσείς. Εγώ έχω μπει σε μια διαδικασία να κάνω μια διατροφή. Αν πετυχαίνει τώρα, είναι γιατί το ήθελα εγώ και γιατί ευχαριστώ από καρδιάς την Μαρία Αντωνά που είναι απέναντί μου που με πήρε από το χέρι μαζί με τον διατροφολόγο μου, είδαν την ψυχή μου και με έκαναν να θυμηθώ και να θέλω», κατέληξε η Αντελίνα Βαρθακούρη.