Η Αννίτα Ναθαναήλ για το σκάφος της που κλάπηκε από την Βουλιαγμένη: «Απίστευτη η εμπειρία που έζησα»

Αννίτα Ναθαναήλ

"Δυστυχώς δε μπορώ να πω πολλά για την υπόθεση, γιατί η έρευνα και η προανάκριση είναι σε εξέλιξη" εξομολογήθηκε η Αννίτα Ναθαναήλ.

Η Αννίτα Ναθαναήλ μίλησε στο Happy Day και στη δημοσιογράφο, Χριστιάνα Κοχλατζή για την κλοπή που κατήγγειλε την περασμένη Παρασκευή, λέγοντας στα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Σαρωνικού ότι το φουσκωτό σκάφος της έκανε φτερά από τη θαλάσσια περιοχή της μαρίνας Βουλιαγμένης. Η Λιμενική Αρχή της περιοχής έδρασε άμεσα και με τις πληροφορίες που συγκέντρωσαν καθώς και με τη χρήση του συστήματος εντοπισμού τοποθεσίας (GPS) που διέθετε το εν λόγω σκάφος κατάφεραν να ανακαλύψουν την τοποθεσία που είχε μεταφερθεί.

Η Αννίτα Ναθαναήλ δήλωσε στην εκπομπή: «Δυστυχώς δε μπορώ να πω πολλά για την υπόθεση, γιατί η έρευνα και η προανάκριση είναι σε εξέλιξη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή την απίστευτη εμπειρία που έζησα, θα τη διηγούμαι στα εγγόνια μου.

Από την άλλη, 15 χρόνια υπηρετούμε την τεχνολογία και η γνώση αυτή απέδωσε σε συνδυασμό με τις λιμενικές και αστυνομικές αρχές που ανταποκρίθηκαν άμεσα κι έκαναν με τον καλύτερο τρόπο τη δουλειά τους. Είχα πολλές μορφές τεχνολογίας στο σκάφος. Ήταν η πρώτη μου βάρκα, την πήρα με πολύ κόπο, με πολλή αγάπη και όταν ανακάλυψα ότι έλειπε, ήταν ένα μεγάλο σοκ».