Η Άννα Ζηρδέλη απαντά στον Νίκο Μουτσινά για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Άννα Ζηρδέλη

"Μάλλον δεν κατάλαβε ο Νίκος Μουτσινάς για να το παρουσιάζει έτσι", λέει η Άννα Ζηρδέλη.

Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε στο Καλό Μεσημεράκι το απόσπασμα από το Mega Καλημέρα, όπου η Άννα Ζηρδέλη διηγήθηκε ένα περιστατικό που είχε βιώσει κατά τη διάρκεια ενός δοκιμαστικού, όταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος την ρώτησε γιατί διεκδικεί τη θέση. Το πρωί της Παρασκευής, η δημοσιογράφος θέλησε να διευκρινίσει και να εξηγήσει κάποια πράγματα στον Νίκο Μουτσινά.

«Όλα ξεκίνησαν όταν παίξαμε το απόσπασμα από την Μπέττυ Μαγγίρα, όπου ο Κωνστανίνος Βασάλος της είπε «Για ποιο λόγο δεν κάνεις εκπομπή;» και εκείνη του απάντησε «Γιατί μας παίρνετε τις δουλειές εσείς», είπε αρχικά η Άννα Ζηρδέλη και συνέχισε:

«Μάλλον δεν καταλάβατε τι είπαμε χθες. Ήταν μια εκπομπή όπου βρέθηκα για δοκιμαστικό και εγώ και ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Εγώ είπα ότι υπάρχει χώρος για όλους, αλλά δεν μπορεί ένας άνθρωπος ο οποίος ήρθε από ένα reality και καλά έκανε και θέλει να διεκδικήσει μία θέση, να γυρίσει να λέει σε εμένα για ποιο λόγο θέλω κι εγώ να διεκδικήσω τη θέση. Σαν, δηλαδή, να μην έχω εγώ το δικαίωμα, που είμαι στον δημοσιογραφικό χώρο τα τελευταία χρόνια».

«Μάλλον δεν κατάλαβε ο Νίκος Μουτσινάς για να το παρουσιάζει έτσι», κατέληξε η Άννα Ζηρδέλη.