Η Άννα Μαρία Βέλλη στο Love it: «Αδικήθηκα αρκετά από εσάς, από τις εκπομπές»

Άννα Μαρία Βέλλη

Δείτε τι είπε η Άννα Μαρία Βέλλη στο «Love it και την Ιωάννα Μαλέσκου.

Την πρώτη της ζωντανή τηλεοπτική εμφάνιση, μετά την αποχώρησή της από το Survivor, έκανε σήμερα η Άννα Μαρία Βέλλη, που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Love it».

Η Άννα Μαρία έβγαλε από μέσα της ορισμένα πράγματα που την “έπνιγαν” όσον αφορά τον τρόπο που, σύμφωνα με την ίδια, χειρίστηκαν οι ψυχαγωγικές εκπομπές το περιστατικό με την ίδια και τον Αλέξη Παππά.

«Εγώ, ο Τζέιμς και ο Νίκος αδικηθήκαμε αρκετά από εσάς, από τις εκπομπές, που σχολιάζετε τα τεκταινόμενα. Όταν έγινε το σκηνικό με τον Αλέξη, το οποίο αν θέλετε να το συζητήσουμε, άκουσα από διάφορες εκπομπές, όχι μόνο από τη δική σας, ότι ήμουν υπερβολική. Για εμένα αυτό ήταν πάρα πολύ βαρύ γιατί η κατάσταση που είχε δημιουργηθεί δεν ήταν μόνο εις βάρος μου, ήταν εις βάρος των γυναικών στην καλύβα. Στην πορεία έγινε μεγαλύτερο ζήτημα το αν τελικά εγώ έχω σχέση με το Νίκο, παρά το ότι ο Αλέξης χρησιμοποίησε σεξιστικά σχόλια απέναντι, όχι μόνο σε εμένα, αλλά και στην Ελευθερία, αλλά και στον Τζέιμς είδα πρόσφατα ότι του είπε “ladies first”, θέλοντας να θίξει τον ανδρισμό του, ένα καθαρά σεξιστικό σχόλιο. Πέρασαν τρεισήμισι μήνες και με έδιωξε κι από το παιχνίδι για να το καταλάβετε αυτό, αλλά τουλάχιστον κάλλιο αργά… Σαφώς και δεν έχω πλήρη εικόνα του τι έχετε πει όλο αυτόν τον καιρό, αλλά έχοντας δει κάποια αποσπάσματα προφανώς και θεωρώ ότι έχω αδικηθεί», είπε μεταξύ άλλων η Άννα Μαρία Βέλλη.

«Έχουμε δείξει και έχουμε κατακεραυνώσει, όχι μόνο για τον συγκεκριμένο παίκτη, αλλά για οποιονδήποτε άνθρωπο μιλούσε με αυτόν τον τρόπο. Ποτέ δεν υπήρχε περίπτωση να μην πάρουμε θέση κατά τέτοιων θέσεων και απόψεων, ειδικά σε αυτή την εκπομπή και ειδικά σε ότι να κάνει με εμένα. Ήμασταν τότε τόσο ξεκάθαροι και τόσο καταπέλτες γιατί αυτά τα πράγματα, όχι μόνο δεν λέγονται, δεν θα έπρεπε καν να σκέπτονται και να υπάρχουν πόσω δε μάλλον να εφαρμόζονται. Το “ladies first” ήταν αδιανόητο και σε καμία περίπτωση σεβαστό. Είναι πολύ σαφές ότι ποτέ, ειδικά από αυτή την εκπομπή, δεν θα υπάρξει θέση ανθρώπου που να μιλήσει και να καταφερθεί εναντίον γυναικών και ανθρώπων με τέτοιο τρόπο, με τέτοιες ταμπέλες και ετικέτες. Ιδίως όμως το τελευταίο διάστημα με όλες αυτές τις ακραίες θέσεις και τις ωμές και αυθαίρετες και απαράδεκτες τοποθετήσεις του, καταλαβαίνω ότι κάτι άλλο συμβαίνει με τον Αλέξη Παππά», απάντησε η Ιωάννα Μαλέσκου στην Άννα Μαρία Βέλλη.