Η Άννα Μαρία Ηλιάδου σε μια εξομολόγηση καρδιάς – «Δεν θυμάμαι καν τον μπαμπά μου»

Άννα Μαρία Ηλιάδου

"Δεν έχω ζήσει με τον μπαμπά μου για να ξέρω πως ήταν"

Μπορεί να κατόρθωσε να φτάσει στην κορυφή του GNTM, μαζί με την Κάτια Ταραμπάνκο, η Άννα Μαρία Ηλιάδου όμως έχει περάσει δύσκολα παιδικά χρόνια. Μια απώλεια, δε, έμελλε να την σημαδέψει και να μην μπορέσει ποτέ να την ξεπεράσει.

Για την προσωπική της αυτή ιστορία, η νικήτρια του GNTΜ δεν θέλησε να μιλήσει καθόλου όσο ήταν στο ριάλιτι μοντέλων του STAR αλλά σήμερα ανοίγει την καρδιά της στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη και στο Secret.

«Έχασα τον πατέρα μου, τον Γιώργο, σε ηλικία 14 μηνών από τροχαίο» σημειώνει χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία . «Δεν τον θυμάμαι καν. Δεν έχω ζήσει με τον μπαμπά μου για να ξέρω πως ήταν» προσθέτει το νεαρό μοντέλο.

Όσον αφορά στην αδυναμία που έχει στη μανούλα της, η Άννα Μαρία Ηλιάδου παραδέχεται πως «η μαμά μου για μένα είναι τα πάντα, την αγαπάω πάρα πολύ».

Επίσης, η Άννα Μαρία Ηλιάδου αποκαλύπτει πως με το έπαθλο από το GNTM θέλει να κάνει ένα ταξίδι αναψυχής με τον σύντροφο της και να βοηθήσει τη μητέρα της.

«Είναι μέσα στα σχέδια μας να πάμε ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Θα ήθελα να με πάει στο Παρίσι ή στο Μπαλί. Επίσης, θα βοηθήσω τη μαμά μου με κάποιος λογαριασμούς, αν θέλει και η ίδια» αναφέρει στις δηλώσεις της.