Η Άννα Χατζή δέχτηκε απειλές κατά της ζωής της – «Οι γονείς μου είχαν φρικάρει»

Άννα Χατζή

Δείτε όλα όσα είπε η Άννα Χατζή.

Στην εκπομπή “Happy Day” και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη η Άννα Χατζή, την οποία γνωρίσαμε όλοι μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM. Η Άννα μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις απειλές που δέχτηκε, όπως είπε η ίδια, κατά της ζωής της.

«Δεν μετανιώνω για τίποτα, ότι έχω πει το εννοώ. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, μπορεί να εκφράζεται όπως θέλει και νομίζω ότι δεν έβλαψα κανέναν. Δεν καταλαβαίνω προς τι όλο αυτό το μίσος, αλλά δεν με νοιάζει γιατί είμαι ο εαυτός μου και οι άνθρωποί μου με ξέρουν. Ένιωσα μίσος και δέχτηκα απειλές στα social media.

Ήταν ή μικρά παιδάκια ή μεγάλες γυναίκες που κάποια από αυτές θα μπορούσε να είναι μαμά μου. Αν έτσι νομίζουν ότι θα δείξουν στα παιδιά τους πώς να συμπεριφέρονται, οκ. Οι γονείς μου είχαν φρικάρει με τις απειλές αυτές. Ήταν απειλές κατά της ζωής μου και της σωματικής μου ακεραιότητας. Δεν απάντησα σε καμία απειλή.

Μετά το GNTM το παλεύω, θέλω να φύγω Ευρώπη και Αμερική. Σπουδάζω κοινωνική εκπαιδευτική πολιτική και θέλω να προχωρήσω στην εγκληματολογία. Αν με καλέσει στο γάμο της η Μαρτίνα δεν θα πάω, δεν υπάρχει κανένας λόγος για να πάω. Θέλω τον άνδρα ψηλό. Δεν μπορώ να είμαι εγώ πάνω κι αυτός εκεί κάτω», είπε η Άννα Χατζή.