Η Άννα Αδριανού εξομολογείται – «Δεν με τράβαγε ποτέ να κάνω δικό μου παιδί»

Άννα Αδριανού

"Η υιοθεσία ήταν κάτι που πέρασε, όμως, από το μυαλό μου" παραδέχθηκε η Άννα Αδριανού στη μεσημεριανή εκπομπή του ALPHA.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Άννα Αδριανού στην κάμερα του Pop Up και τη δημοσιογράφο Φωτεινή Λασπά. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην πρωτόγνωρη περίοδο της καραντίνας, την σχέση με τον πατέρα της καθώς και την απόφαση να μην αποκτήσει δικό της παιδί.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, η Άννα Αδριανού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «νομίζω ότι στα τόσα άσχημα του κορονοϊού, ένα καλό που μας έχει συμβεί, είναι ότι έχουμε ξαναθυμηθεί την υγεία που την είχαμε ξεχάσει. Πολλές φορές δηλαδή λέγαμε πως μας λείπει το ένα και δεν έχουμε το άλλο. Τώρα καταλαβαίνουμε ότι μπορούμε να ξυπνάμε το πρωί και να λέμε, δόξα τον Θεό είμαι καλά».

«Η υιοθεσία ήταν κάτι που πέρασε από το μυαλό μου κατά καιρούς, γιατί το να κάνω παιδί η ίδια ήταν κάτι που δεν με «τράβαγε» και πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι δεν είναι φτιαγμένοι για τα ίδια πράγματα. Δεν έτυχε και ξέρω ότι η υιοθεσία γενικά είναι δύσκολη» παραδέχθηκε, επίσης, η γνωστή ηθοποιός. «Κάνω, όμως, ότι μπορώ για παιδιά που γνωρίζω και πιθανόν έχουν ανάγκη και έχουν πέσει στον δρόμο μου. Ξέρω ότι ήμουν καλή κόρη, ξέρω ότι ήμουν καλή φίλη, καλή ζωόφιλη, καλή σύζυγος. Αλλά καλή μητέρα πως να το πω… Τα άλλα είναι κάπως αποδεδειγμένα».

«Υπήρξαν σχεδόν επτά χρόνια που δούλευα συνέχεια οπότε όλο αυτό και ήταν πολύ κουραστικό και κάπου με εξάντλησε. Θεώρησα δηλαδή ότι εξαντλήθηκα λίγο και από αποθέματα» πρόσθεσε, σε άλλο σημείο, η Άννα Ανδριανού για την τηλεοπτική της αποχή.

Μια ειλικρινής εξομολόγηση από την Άννα Αδριανού στο Pop Up…